Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Hervin Ongenda a părăsit-o pe FC Botoşani: ”Mulţumim şi mult succes!”. Prima reacţie a francezului după transfer

OFICIAL | Hervin Ongenda a părăsit-o pe FC Botoşani: ”Mulţumim şi mult succes!”. Prima reacţie a francezului după transfer

FC Botoșani

Comentarii

După ce Valeriu Iftime anunţa că Ongenda şi-a găsit o nouă echipă, FC Botoşani a confirmat oficial despărţirea de francez.

Hervin Ongenda a părăsit-o oficial pe FC Botoşani, după ce ajunsese în ultimele şase luni ale înţelegerii sale cu clubul patronat de Valeriu Iftime.

Moldovenii s-au decis să îl vândă acum, pentru a nu îl pierde pe gratis în vară, iar, după săptămâni de speculaţii, Ongenda a semnat cu Apollon Limassol.

FC Botoşani a confirmat oficial despărţirea, pe contul de Facebook al echipei, mulţumindu-i lui Ongenda pentru anii petrecuţi la echipa lui Croitoru.

Hervin Ongenda a părăsit-o pe FC Botoşani

Mijlocaşul francez Hervin Ongenda a părăsit gruparea roş-alb-albaştră şi va semna cu ciprioţii de la Apollon Limassol, echipă aflată pe primul loc în campionatul Ciprului.

108 meciuri a jucat Hervin Ongenda în tricoul FC Botoşani, având 13 goluri marcate şi 13 assist-uri. Mulţumim şi mult succes, Hervin!”, se arată în comunicatul emis de FC Botoşani.

Valeriu Iftime anunţase mutarea încă din zilele trecute, recunoscând că îi pare rău ca a venit vremea ca Ongenda să plece.

Am făcut mai degrabă pofta copilului, dar am şi câşigat din asta. Luăm cam 200.000 de euro şi păstrăm evident şi procent. Ştiţi că, la cât ţin eu la copilul ăsta, nu puteam să nu-i fac pofta.

Avem oameni acolo, pe Florescu şi pe Tîrcoveanu. Şi îmi mai pregăteşte Marius o surpriză. O să vedeţi. Mizez pe ochiul lui şi ştiţi că nu prea se înşală”, declara Valeriu Iftime în urmă cu două zile, pentru gsp.ro.

Prima reacţie a lui Ongenda după transferul la Apollon

Cei de la Apollon au confirmat mutarea şi au publicat prima reacţie după transfer a noului lor jucător. Ongenda a afirmat că este încântat că a ajuns la Limassol şi că vrea să ajute echipa să ia titlul.

Sunt foarte fericit să fiu aici. Cred că Apollon este o mare oportunitate pentru mine, nu doar pentru anul acesta, ci şi pentru sezoanele următoare.

Echipa este mereu în lupta pentru titlu şi acest obiectiv se potriveşte cu obiectivele mele personale. Sunt aici pentru a ajuta Apollon să câştige campionatul”, a afirmat Ongenda.

Afla mai multe despre: hervin ongenda 

viewscnt
Articole similare