Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham, şase transferuri în ultima zi a perioadei de mercato! Doi fotbalişti au fost aduşi de la Juventus, patru au plecat de la Londra

Tottenham, şase transferuri în ultima zi a perioadei de mercato! Doi fotbalişti au fost aduşi de la Juventus, patru au plecat de la Londra

Premier League

Comentarii

Tottenham a fost cea mai ocupată echipă din Premier League în ultima zi de mercato, finalizând nu mai puţin de şase transferuri, dintre care două veniri.

Antonio Conte a venit la Tottenham pentru a încerca să transforme echipa din nou într-o forţă în Premier League, dar nu poate face acest lucru fără transferuri.

Antrenorul a sosit la club în plin sezon, după demiterea lui Nuno Espirito Santos şi a găsit un lot care nu a fost pe placul său.

Astfel, în iarnă, Conte a început reconstrucţia, dar s-a lovit de o multitudine de refuzuri, de la jucători precum Adama Traore sau Luis Diaz, care au ajuns la Barcelona şi Liverpool.

Astfel, în ultima zi de mercator, londonezii s-au chinuit să îmbunătăţească echipa şi au început prin a scăpa de jucătorii care nu aveau să joace.

Dele Alli s-a transferat definitiv la Everton, în timp ce Bryan Gil, Lo Celso şi Ndombele au ajuns la Valencia, Villarreal şi Lyon respectiv.

Tottenham, şase transferuri în ultima zi a perioadei de mercato

Doi jucători au fost aduşi de Tottenham, ambii de la Juventus, în ultimele clipe ale perioadei de mercato.

Dejan Kulusevksi a fost împrumutat de londonezi, cu o opţiune de cumpărare, în timp ce Rodrigo Bentcancur a fost cumpărat definitiv, pentru 19 milioane de euro.

Suntem încântaţi să anunţăm transferul lui Rodrigo Bentancur de la Juventus. Mijlocaşul a semnat un contract cu noi până în 2026.

Suntem încântaţi să anunţăm semnarea lui Dejan Kulusevski de la Juventus. Mijlocaşul ofensiv ni se alătură cu un împrumut pe 18 luni cu opţiune de cumpărare din Seria A”, a transmis Tottenham pe site-ul oficial.

Atât Kulusevski, cât şi Bentancur erau consideraţi doi dintre cei mai promiţători fotbalişti ai lui Juventus în anii trecuţi, dar revenirea lui Massimiliano Allegri la echipă a reprezentat sfârşitul la Torino pentru ei.

Tehnicianul italian nu a fost impresionat de cei doi, astfel că le-a oferit şansa de a pleca de la club, întrucât oricum nu ar fi prins primul 11 pe cât de mult şi-ar fi dorit.

 

Afla mai multe despre: tottenham 

viewscnt
Articole similare