Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul providenţial pentru Rapid în actualul sezon ar putea pleca din Giuleşti: ”Să vedem dacă acceptă clubul oferta”

Fotbalistul providenţial pentru Rapid în actualul sezon ar putea pleca din Giuleşti: ”Să vedem dacă acceptă clubul oferta”

Rapid

Comentarii

Alexandru Albu ar urma să primească o ofertă din Emirate, a dezvăluit impresarul Bogdan Apostu.

Alexandru Albu este golgheterul Rapidului în actuala ediţie de campionat, cu şase reuşite, la egalitate cu Adrian Bălan.

Fotbalistul fusese împrumutat de giuleşteni la începutul sezonului, de la Concordia Chiajna, dar a fost achiziţionat în această iarnă definitiv.

Deşi a petrecut doar o jumătate de sezon la club, Albu ar putea deja să plece din Giuleşti, a dezvăluit impresarul Bogdan Apostu.

Fotbalistul cu o selecţie pentru echipa naţională ar urma să primească o ofertă oficială din Emirate, care l-ar putea tenta să părăsească Liga 1.

Fotbalistul providenţial pentru Rapid în actualul sezon ar putea pleca din Giuleşti

Sunt nişte discuţii pentru Albu. Cred că o să vină o ofertă importantă pentru Albu de la Rapid.

E posibil să primească o ofertă importantă zilele următoare, de la o echipă din Emirate. Să vedem dacă Rapidul acceptă oferta”, a declarat Bogdan Apostu, pentru Fanatik.

În vârstă de 28 de ani, Alexandru Albu a petrecut ssezonul trecut la UTA Arad, unde a fost de asemenea împrumtat de la Chiajna.

Mijlocaşul central intrase în atenţia FCSB-ului în perioada în care încă juca la Concordia, însă roş-albaştrii erau interesaţi să îl folosească pe postul de fundaş central.

Nu înţeleg de ce se vorbeşte (n.r. - despre Nicolae Păun). Eu nu am remarcat nimic la el, ca să discutăm pe o poziţie ultra acoperită la noi, mijlocaş defensiv.

Am remarcat calităţi extraoardinare la Edjouma, am remarcat o evoluţie bună la Dulca de la meci la meci. 

Am remarcat faptul că Albu, pe care l-am considerat mereu fundaş central, înainte de a ajunge la UTA, când era la Chiajna şi chiar dacă mai juca închizător.

M-am gândit la el acum câţiva ani ca soluţie de fundaş central la noi, dar se cereau sume pe el... aş fi avut curaj să risc.

Acum mă gândesc că am făcut bine, că am înţeles că era rapidist pur sânge şi asta poate schimba multe.

Am remarcat la Albu apetitul ofensiv, că a ajuns de multe ori în careul advers, că a marcat”, dezvăluia MM Stoica, pentru Telekom Sport, în urmă cu aproximativ o lună.

Afla mai multe despre: alexandru albu 

viewscnt
Articole similare