Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele mutări reuşite de Everton în era Frank Lampard! Doi mijlocaşi, unul de la Tottenham şi unul de la United, au ajuns pe Goodison

Primele mutări reuşite de Everton în era Frank Lampard! Doi mijlocaşi, unul de la Tottenham şi unul de la United, au ajuns pe Goodison

Premier League

Comentarii

Everton a confirmat transferurile lui Donny Van de Beek şi Dele Alli în ultima zi a perioadei de mercato.

Mijlocaşul echipei Tottenham, Dele Alli, a semnat un contract cu Everton până în iunie 2024, a anunţat gruparea pregătită de Frank Lampard.

Internaţionalul englez de 25 de ani a reuşit să însumeze 269 de meciuri şi 67 de goluri pentru Tottenham, unde juca din 2015.

El are 37 de meciuri în naţionala Angliei şi a jucat doar într-o singură partidă în acest sezon.

Celălalt jucător care a ajuns luni la Everton este olandezul Donny van de Beek, împrumutat de la Manchester United până la finalul sezonului.

În vârstă de 24 de ani, fostul jucător de la Ajax Amsterdam este legitimat la United din 2020.

Everton a confrimat cele două mutări pe site-ul oficial.

Primele mutări reuşite de Everton în era Frank Lampard

Acum că pot spune că sunt un jucător Everton, sunt foarte fericit şi abia aştept să ajut echipa. Cred că este un club grozav, sunt jucători foarte buni aici şi am venit pentru că vreau să-i ajut să urce în clasament.

Sper să-mi aduc calităţile fotbalistice, trecerile şi, bineînţeles, marcarea de goluri. Este o mare parte a jocului meu să marchez şi să dau pase decisive şi voi încerca să fac asta din nou.

Şi nu este doar ofensiv, trebuie să te aperi ca mijlocaş şi pot face şi asta. Am avut o întâlnire foarte pozitivă cu noul antrenor.

Avem aceleaşi idei despre fotbal şi el a influenţat foarte mult decizia mea. Am jucat împotriva lui când eram la Ajax, iar el era la Chelsea [ca antrenor], aşa că mă cunoaşte ca jucător.

El crede că am calităţi care pot ajuta echipa. Pot învăţa multe de la el pentru că a fost puţin în aceeaşi poziţie – un mijlocaş care a marcat multe goluri.

El mă poate ajuta foarte mult, aşa că cred că sunt într-un loc bun. reau să mă perfecţionez cu Everton.

Întotdeauna sunt lucruri care pot fi mai bune şi muncesc din greu în fiecare zi pentru a face asta”, a declarat Van de Beek după transfer, pentru Everton TV.

Sunt încântat că am semnat pentru Everton, un club uriaş cu o mare bază de fani şi istorie. Sunt nerăbdător să încep şi abia aştept primul meu meci în tricoul lui Everton.

Aştept cu nerăbdare să ajut echipa şi să am oportunitatea de a lucra cu noul manager Frank Lampard.

Am avut deja câteva conversaţii bune cu el [Lampard], este un jucător pe care l-am admirat de-a lungul întregii cariere.

Sunt încântat să lucrez cu el, este foarte interesant, sunt sigur că putem face lucruri grozave împreună. Vreau doar să fiu fericit jucând fotbal.

Lucrul cu Lampard şi cu marii jucători pe care i-a avut Everton este o oportunitate grozavă pentru mine să fac asta.

Sunt încântat să merg acolo, să le arăt fanilor ce pot face şi să ajut clubul cât pot”, a spus şi Dele Alli, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: everton 

viewscnt
Articole similare