Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Voluntari triplase preţul biletelor pentru duelul cu FCSB, dar, brusc, s-a răzgândit! Cât costă acum intrarea la meci, după ce ilfovenii au fost criticaţi vehement

Voluntari triplase preţul biletelor pentru duelul cu FCSB, dar, brusc, s-a răzgândit! Cât costă acum intrarea la meci, după ce ilfovenii au fost criticaţi vehement

FC Voluntari

Comentarii

După ce luase decizia de a creşte preţul unui bilet, de la 20 de lei, la 70 de lei, pentru meciul cu FCSB, FC Voluntari s-a răzgândit. După ce a primit critici vehemente, clubul ilfovean a anunţat că intrarea va fi mai ieftină.

În etapa a 25-a din Superligă, FC Voluntari urmează să primească vizita vicecampioanei FCSB, la doar două runde după ce o înfruntase şi pe campioana CFR Cluj pe stadionul Anghel Iordănescu.

Majoritatea echipelor din România ar fi procedat la fel în cazul acestor două meciuri, în ceea ce priveşte preţul unui bilet, întrucât CFR şi FCSB sunt cele mai importante echipe ale campionatului.

Voluntari triplase preţul biletelor la meciul cu FCSB, dar, brusc, s-a răzgândit

Doar că, dacă la meciul cu campioana, un bilet costa 20 de lei, la cel cu FCSB, intarea i-ar fi costat pe fani 70 de lei, informaţie dezăluită de liderul galeriei roş-albastre, Gheorghe Mustaţă.

Acesta chiar anunţase că suporterii din Peluza Nord nu îşi vor face apariţia în stadion, ci doar în faţa acestuia, pentru a scanda împotriva conducătorilor ilfoveni.

"O să stăm afară, vrem să boicotăm meciul, să stăm în afara stadionului şi să scandăm împotriva lui Pandele (n.r. Florentin Pandele, primarul Voluntariului) şi Bălănescu (n.r. Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului).

E inadmisibil, la Cluj biletele au fost 20 de lei pentru oaspeţi. Nouă ne cer 70 de lei şi ei le dau invitaţii gratuite oamenilor lor", spunea Gheorghe Mustaţă, miercuri, conform Sport.ro.

Cât costă acum intrarea la meci

După ce a fost şi acuzată, în direct la Orange Sport, de jocuri de culise, FC Voluntari a luat decizia de a ieftini biletele la meciul cu vicecampioana, la 30 de lei.

FC Voluntari a fixat ca preţ de intrare la primele 3 partide disputate pe teren propriu de către echipa noastră în 2023 , cu CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova suma de 70 de lei.

Având în vedere interesul major acordat partidei cu FCSB, care se va disputa duminică, 12 februarie, ora 20:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, clubul nostru a venit în întimpinarea numeroaselor cereri venite din partea suporterilor din Voluntari, şi a decis ca preţul unui tichet de acces la acestă partidă sa fie de 30 de lei -INTRARE GENERALĂ
, se arată în mesajul postat de ilfoveni.

Afla mai multe despre: voluntari 

viewscnt
Articole similare