Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar trebui să îl dea afară Gigi Becali pe fostul său ”preferat” de la FCSB? ”E în relaţii proaste cu mingea, îl cam fentează” | EXCLUSIV

Ar trebui să îl dea afară Gigi Becali pe fostul său ”preferat” de la FCSB? ”E în relaţii proaste cu mingea, îl cam fentează” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Adus la FCSB doar la dorinţa patronului, Joyskim Dawa (26 de ani) a fost un dezastru în defensiva vicecampioanei în acest sezon, iar, odată cu revenirea lui Iulian Cristea (28 de ani), şi-a pierdut într-un final locul de titular, după ce a intrat în dizgraţia patronului.

Ajuns la FCSB în această vară, după un sezon în care impresionase la FC Botoşani, Joyskim Dawa a fost un veritabil dezastru în defensiva vicecampioanei în acest sezon.

MM Stoica avertiza încă dinainta transferului că internaţionalul camerunez are mari probleme la construcţie, iar acest lucru a fost evident meci de meci.

”E în relaţii proaste cu mingea, îl cam fentează”

Însă, pe lângă problemele la construcţie, Dawa mai are nenumărate alte lacune fotbalistice, motiv pentru care şi-a pierdut locul de titular la FCSB.

Ce este incredibil însă este cât de mult a greşit fundaşul până să fie scos într-un final din formula de start de Gigi Becali, care îl considera pe Dawa unul dintre ”preferaţii” săi.

Latifundiarul afirma încă de când îl adusese pe acesta la Bucureşti că se va îmbogăţi cu el, după ce va impresiona alături de naţionala Camerunului la Campionatul Mondial.

Desigur că Joyskim Dawa nici nu a fost convocat, niciun jucător din Superligă nefiind în Qatar, iar timpul său pare să se scurgă şi la Bucureşti.

Într-un interviu pentru Orange Sport, Dumitru Dragomir a fost întrebat dacă Gigi Becali ar trebui să renunţe la fotbalistul transferat în vară de la FC Botoşani.

Ar trebui să îl dea afară Gigi Becali pe Joyskim Dawa?

Deşi a recunoscut că se vede că Dawa nu este un jucător chiar competent, fostul şef de la LPF a dat de înţeles că crede că Pintilii ar putea să se folosească şi de acesta.

”(n.r ar trebui să renunţe Becali la Dawa?) Părerea mea este că este un jucător care vrea, dar este nedisciplinat în joc. Nu e prietenos cu mingea.

Vorba moldovenilor, dânsa îl cam fentează. E in relaţii proaste cu obiectul. Nu e de Steaua (n.r. FCSB), nu e de Steaua (n.r. FCSB). Dar acum Steaua (n.r. FCSB) are doi fundaşi laterali foarte buni.

Şi Sorescu, şi ălălalt, muntenegreanul (n.r. Radunovic). Convingerea mea că, uşor, uşor, îşi face echipă. Pintili a aşezat bine echipa”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dawa 

viewscnt
Articole similare