Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Verdict în cazul Mario Iorgulescu! Fiul şefului LPF a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare. Ce daune va plăti familia sa

BREAKING | Verdict în cazul Mario Iorgulescu! Fiul şefului LPF a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare. Ce daune va plăti familia sa

Fotbal intern

Comentarii

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, şeful LPF, a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare cu executare. Acesta era anchetat după ce se urcase la volan sub influenţa substanţelor ilegale şi provocase un accident care s-a soldat cu un deces.

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a provocat un accident care s-a soldat cu moarte unui tânăr de 25 de ani, tată a doi copii.

Fiul şefului LPF se urcase la volan nu doar beat, cu o alcoolemie de de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare, ci şi drogat cu cocaină.

Verdict în cazul Mario Iorgulescu

Conducând cu în jur de 240 km/h într-o zonă în care limita legală era de 50 km/h, Iorgulescu a ignorat un semafor roşu şi a ajuns să facă praf un alt participant la trafic.

Victima lui Mario Iorgulescu nu a supravieţuit, însă fiul şefului LPF a scăpat cu viaţă, deşi starea sa de sănătate actuală nu este chiar cunoscută.

Gino Iorgulescu susţine că Mario este în stare gravă în Italia, în continuare aflat la o clinică de reabilitare, chiar şi la mai bine de trei ani după incident.

Existau speculaţii că acesta fusese dus acolo pentru a putea scăpa de justiţie, fiind clar că Mario Iorgulescu avea să primească o condamnare de pe urma accidentului.

Fiul şefului LPF a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare

Iar, la trei ani şi cinci luni după incidentul mortal, fiul şefului LPF şi-a aflat sentinţa, anume 15 ani şi opt luni de închisoare cu executare. Verdictul nu e definitiv însă şi mai poate fi atacat.

Dosar nr. 20691/3/2020. Pe scurt, condamnare la 15 ani şi 8 luni închisoare cu executare, câte 100.000 euro şi 50.000 lei pentru doua dintre părţile civile. Soluţia nu este definitivă”, este motivarea instanţei, potrivit Gsp.

De asemenea, familia Iorgulescu va fi nevoită să plătească daune de 100.000 de euro, respectiv 50.000 de lei, pentru două dintre părţile civile implicate. Părinţii şi soţia victimei ceruseră daune de 250.000 de euro.

Mario Iorgulescu mai avusese probleme cu legea şi cu ani buni înainte de a ucide un om nevinovat din propria nepăsare.

Fiul conducătorului LPF a fost cercetat în 2016 pentru trafic de cocaină şi marijuana, iar organele legii au ajuns chiar să facă percheziţii la locuinţa acestuia şi să îl reţină.

Afla mai multe despre: mario iorgulescu 

viewscnt
Articole similare