Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Fraierul doarme, iau aia şi mi-o bag eu”. MM Stoica, poveste senzaţională despre Marius Şumudică: ”Şumi, ce ai luat?” | VIDEO EXCLUSIV

”Fraierul doarme, iau aia şi mi-o bag eu”. MM Stoica, poveste senzaţională despre Marius Şumudică: ”Şumi, ce ai luat?” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit o poveste senzaţională cu Marius Şumudică (51 de ani) în prim-plan, din perioada în care tehnicianul evolua în tricoul Rapidului. Coleg de cameră cu Radu Niculescu (47 de ani), actualul antrenor al lui Al Raed glumea că îi fura perfuziile coechipierului.

Joi, în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora FC Voluntari ar urma să ceară un control doping la meciul cu FCSB, dar această intenţie nu a fost confirmată oficial încă.

”Fraierul doarme, iau aia şi mi-o bag eu”

În contextul în care ilfovenii au fost acuzaţi, în direct la Orange Sport, de jocuri de culise în favoarea CFR-ului, se putea specula că şi acest control doping ar fi tot o încercare de a îi nelinişti pe jucătorii vicecampioanei.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica am vorbit despre acest subiect şi chiar s-a amuzat cu Basarab Panduru pe seama unui posibil control.

Apoi, managerul general de la FCSB a dezvăluit o poveste senzaţională despre Marius Şumudică, din vremea în care acesta îmbrăca tricoul Rapidului.

Rezerva lui Radu Niculescu în Giuleşti, după ce actualul antrenor al lui Al Raed a intrat pe teren şi a făcut ce nu putea titularul, adică să marcheze, acesta a glumit că îi fura perfuziile colegului!

MM Stoica, poveste senzaţională despre Marius Şumudică

Asta e ca aia cu Şumudică şi Radu Niculescu. Erau la Rapid şi Radu Niculescu era titular, iar Şumudică intra mereu în partea a doua a meciului.

Stăteau amândoi în cameră. Radu Niculescu era foarte profesionist şi îşi punea perfuzii, pe vremea aia era voie cu perfuzii, şi acum e voie 100 de mililitri.

Bagi ce e voie, vitamine, nu o să bagi altceva. În fine, şi acum Radu îşi punea perfuzii, 0-0, 0-0, nea' Mircea Lucescu antrenor, intra Şumudică în minutul 70, bum, dădea gol, 1-0.

<<Şumi, dar ce ai luat?>>. <<Păi fraierul ăla doarme, eu îi iau aia şi mi-o bag eu!>>”, a povestit MM Stoica, la Orange Sport.

După retragerea din activitate, Radu Niculescu s-a retras aproape complet şi din viaţa publică, revenind în zona oraşului său natal, Sibiu.

În prezent, fostul atacant, devenit ecologist, se ocupă cu diverse iniţiative pentru protejarea naturii şi a intrat şi în politică, pe plan local.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare