Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova 1948, aproape de despărţirea de un jucător de bază din ultimul sezon: ”Verbal s-a spus că ne înţelegem”. Pentru ce alt fotbalist există interes

U Craiova 1948, aproape de despărţirea de un jucător de bază din ultimul sezon: ”Verbal s-a spus că ne înţelegem”. Pentru ce alt fotbalist există interes

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a dezvăluit că doi dintre jucătorii de bază din ultimul sezon ai U Craiova 1948 sunt pe picior de plecare. Aceştia şi-au pierdut locurile de titulari în această stagiune şi au şanse de a pleca definitiv din Bănie.

Aflată la al doilea sezon după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, U Craiova 1948 nu a reuşit încă să îşi îndeplinească dorinţa, anume să se califice în play-off, şi încă se zbate în apropierea zonei roşii.

”Verbal s-a spus că ne înţelegem”

La fel ca în ultima stagiune, Nicolo Napoli a fost readus pe banca tehnică, iar felul haotic în care este condus clubul doar le dăunează jucătorilor olteni, care nu se pot concrenta pe ce au de făcut în teren.

Ca dovadă, cât echipa nu a avut un antrenor principal, rezultatele au fost cu adevărat dezastruoase, în timp ce, după revenirea lui Napoli, formaţia a început iar să câştige.

Adevărul este că lotul este şi îmbunătăţit faţă de sezonul trecut, când oltenii s-au tot bazat pe mai mulţi jucători care nu erau de nivelul Superligii. Unul dintre aceştia, Sekou Sidibe, este pe picior de plecare, fiind dorit de un club din est, a dezvăluit Adrian Mititelu.

Pe lângă Sidibe, şi unul dintre jucătorii care a dispărut surprinzător din formula de start a U Craiova 1948, Samuel Asamoah, ar putea fi aproape de despărţirea de olteni.

Fotbalistul dorit de Rapid în această vară a atras interes, însă are şanse mult mai mici să plece decât coechipierul său belgian.

U Craiova 1948, aproape de despărţirea de un jucător de bază din ultimul sezon

Mai aşteptăm un fundaş central, dar mai durează. Avem o problemă, nu mai avem locuri pe listă. Dacă mai pleacă cineva, putem.

Dacă nu, nu ne permite lista. Doi jucători sunt discuţii să plece în campionate care nu închid săptămâna asta perioada de transferuri.

Să îi transferăm. Este un jucător care a fost foarte mult timp în primul 11. S-ar putea la Sidibe să ne înţelegem cu un club. Din est.

Există o propunere, noi am făcut o contrapropunere şi aşteptăm un răspuns. Verbal s-a spus că ne înţelegem.

Mai există interes şi pentru Asamoah, dar momentan nu am ajuns la un consens”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare