Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a păţit Dumitru Dragomir când a intrat într-un restaurant din Spania. A rămas perplex: ”Nepoţii mei se uitau...” | EXCLUSIV

Ce a păţit Dumitru Dragomir când a intrat într-un restaurant din Spania. A rămas perplex: ”Nepoţii mei se uitau...” | EXCLUSIV

Special

Comentarii

Dumitru Dragomir a povestit prin ce a trecut după ce a vrut să ia masa într-un restaurant din Spania.

În vârstă de 76 de ani, Dumitru Dragomir este unul dintre cele mai cunoscute personaje din fotbalul românesc. A rămas în memoria colectivă mai ales după mandatele pe care le-a avut ca preşedinte LPF.

În prezent, Dumitru Dragomir nu mai este implicat în fotbal şi se ocupă de afacerile familiei. Însă el susţine că în continuare se bucură de multă notorietate.

Dumitru Dragomir, asaltat de ospătari într-un restaurant din Spania: ”Erau români”

Dumitru Dragomir nu mai este din noiembrie 2013 preşedinte la Liga Profesionistă de Fotbal, post pe care l-a pierdut în favorarea lui Gino Iorgulescu.

La 10 ani distanţă, Dumitru Dragomir este mult mai relaxat şi este foarte activ pe şantierele proiectelor imobiliare în care a investit împreună cu familia.

Acum spune că are griji: să nu facă vreo greşeală care să-l readucă în faţa judecătorilor.

Dumitru Dragomir spune că le reaminteşte frecvent copiilor şi nepoţilor să-şi desfăşoare afacerile cu mare grijă la respectarea legilor, astfel încăt vreo eroare să pe creeze probleme de natură penală.

Fostul preşedinte al LPF este de părere că el imediat ar fi anchetat în cazul vreunei erori, deoarece se bucură în continuare de foarte multă notorietate.

Dragomir a povestit că a rămas surprins când inclusiv într-un restaurant din Spania a fost recunoscut:

”(Cum vă simţiţi aşa, ca milionar?) Mă simt mai tâmpit puţin, dar e bine. Ai atâtea griji, mai ales să nu greşeşti cu ceva. Le spun şi copiilor mei, şi nepoţilor: să nu greşim, că intenţionat nu putem să facem, că doar nu suntem bolnavi mintali.

Să plătim taxele la stat, să nu ne ghicească cu ceva în afara legii. Poţi să greşeşti şi te duci nevinovat la puşcărie 32. Iar dacă ai un nume ca al meu... vinde peste tot.

Am fost în Spania, nu puteam să intru într-un restaurant, veneau jumătate din ospătari, erau români. Veneau cu patronii. Nepoţii mei se uitau... ”aştia de unde te mai cunosc?” Pe unde am fost... (n.r. a păţit la fel)”, a spus Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare