Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum e viaţa de milionar?”. Răspunsul oferit de Dumitru Dragomir: ”Mă simt mai tâmpit puţin!” | EXCLUSIV

”Cum e viaţa de milionar?”. Răspunsul oferit de Dumitru Dragomir: ”Mă simt mai tâmpit puţin!” | EXCLUSIV

Diverse

Comentarii

Dumitru Dragomir a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport, iar fostul şef de la LPF a fost întrebat cum este viaţa de milionar.

Dumitru Dragomir nu mai este şef la LPF din noiembrie 2013, funcţie pe care a ocupat-o nu mai puţin de 17 ani. De atunci, Dragomir s-a concentrat tot mai mult pe afaceri.

În vârstă de 76 de ani, Dumitru Dragomir este în continuare o fire foarte activă. Fostul preşedinte al LPF a investit masiv în imobiliare şi este deseori văzut pe şantier.

Dumitru Dragomir a decis să treacă în domeniul imobiliar, după experianţa de la LPF. ”Oracolul din Bălceşti” construieşte blocuri şi a făcut o avere din afacerile pe care le deţine. 

Dragomir a fost întrebat despre viaţa lui şi a fost chestionat cum se simte ca milionar. Fostul şef de la LPF susţine că are foarte multe griji pe cap. 

”Mă simt mai tâmpit puţin!”

”Mă simt mai tâmpit puţin, dar e bine. Ai atâtea griji, mai ales să nu greşeşti cu ceva. Le spun şi copiilor mei şi nepoţilor, să nu greşim, că intenţionat nu putem să facem, că doar nu suntem bolnavi mintali. 

Să plătim taxele la stat. Să nu ne găsească cu ceva în afara legii. Poţi să greşeşti şi te duci nevinovat la puşcărie. Iar dacă ai un nume ca al meu... vinde peste tot. Am fost în Spania, nu puteam să intru într-un restaurant, veneau jumătate din ospătari. Erau români. Veneau cu patronii, nepoţii mei se uitau... mă întrebau: de unde te mai cunosc?”, a spus Dumitru Dragomir, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dumitru dragomir-lpf-imobiliare 

viewscnt
Articole similare