Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ratat Dumitru Dragomir oportunitatea de a face o căruţă de bani: ”M-am bucurat de salariul de la LPF în loc să ascult de Gigi Becali!” | EXCLUSIV

Cum a ratat Dumitru Dragomir oportunitatea de a face o căruţă de bani: ”M-am bucurat de salariul de la LPF în loc să ascult de Gigi Becali!”  | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Dumitru Dragomir a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport.

Dumitru Dragomir nu mai este şef la LPF din noiembrie 2013, funcţie pe care a ocupat-o nu mai puţin de 17 ani. De atunci, Dragomir s-a concentrat tot mai mult pe afaceri.

În vârstă de 76 de ani, Dumitru Dragomir este în continuare o fire foarte activă. Fostul preşedinte al LPF a investit masiv în imobiliare şi este deseori văzut pe şantier.

Fostul şef de la LPF a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport, unde a vorbit despre afacerile pe care le face. El susţine că a avut şansa să cumpere teren la un preţ foarte mic, dar nu a ascultat sfaturile primite de la Gigi Becali. 

Totuşi, el recunoaşte că în prezent a cumpărat 10 hectare de teren şi este decis să construiască în continuare pe suprafeţele pe care le are în proprietate. 

”M-am bucurat de salariul de la LPF în loc să ascult de Gigi Becali!” 

”Am fost un fraier. Am stat prea mult la ligă. Poate că m-am bucurat şi de salariul mare pe care-l aveam, deplasările, era frumos. Dar mă ruga Gigi, mă ruga Taher, cu 3 euro metrul, iar acum e 350 de euro. De trei mii de ori s-a scumpit. 

Acum mi-am cumpărat şi eu la pămănt. Am zece hectare cumpărate pe malul Lacului Pantelimon. La Ana Aslan am, am luat de la Gigi încă un hectar două sute. Dacă mai trăiesc 15 ani de acum înainte, să am să construiesc că pământul se scumpeşte. 

Pământul, dacă nu faci nimic şi îl ţii, în doi ani îi creşte valoarea. Nicio bancă nu îţi dă în doi ani dublul banilor. Pământul e cea mai bună afacere de pe faţa Pământului este şi peste droguri. La droguri te arestează, la pământ nu”, a spus Dumitru Dragomir, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fotbal inter-dumitru dragomir-becali 

viewscnt
Articole similare