Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesaj special după cutremurul devastator din Turcia. Gestul făcut de Benchaib după ce a marcat în meciul U Cluj - CS Mioveni

VIDEO | Mesaj special după cutremurul devastator din Turcia. Gestul făcut de Benchaib după ce a marcat în meciul U Cluj - CS Mioveni

Fotbal intern

Comentarii

Amine Benchaib (24 de ani) a marcat un gol în partida U Cluj - CS Mioveni şi a avut un mesaj special pentru victimele cutremurului devastator din Turcia.

U Cluj şi CS Mioveni s-au întâlnit în primul meci din etapa a 25-a din Superligă.

Prima repriză a fost una foarte disputată. Oaspeţii au condus cu 2-0, dar gazdele au redus din diferenţă cu câteva minute înainte de pauză.

Mesajul special al lui Benchaib după cutremurul din Turcia

Bogdan Rusu a deschis scorul, iar Amine Benchaib a majorat din penalty scorul pentru CS Mioveni, în minutul 28.

După ce a transformat fără emoţii de la punctul cu var, mijlocaul ofensiv a avut un mesaj special pentru victimele cutremurului devastator care a lovit luni, 6 februarie, Turcia.

Acesta avea afişat sub tricoul de joc mesajul ”Pray for Turkey” (n.r. Rugaţi-vă pentru Turcia). VIDEO cu momentul la minutul 2:40.

Printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma cataclismului din Turcia se numără inclusiv un fost jucător de-al lui Marius Şumudică, portarul Ahmet Eyup Turkaslan. Cei doi au colaborat la echipa Yeni Malatyasor.

Un alt fotbalist afectat de cutremurul distrugător din Turcia a fost Christian Atsu, fost jucător la Newcastle.

Totodată, Preşedintele Federaţiei Turce de Fotbal (TFF), Mehmet Buyukekşi, a declarat, joi, că forul a luat decizia ca prima ligă să se reia la 3-4 martie, nu mai devreme, cum era hotărât iniţial.

Este posibil ca sezonul să continue fără două echipe: Hatayspor şi Gaziantep FK, aceasta din urmă gruparea la care este legitimat Alexandru Maxim.

Două cutremure, mari, devastatoare în Turcia! Magnitudini de 7,8 şi 7,5 grade pe scara Richter

Un cutremur foarte puternic, cu magnitudinea de moment evaluată de USGS la 7,8 s-a produs luni dimineaţă devreme, la adâncimea de 17,9 kilometri, în partea de sud a Turciei, în provincia Gaziantep, în apropiere de graniţa cu Siria.

Bilanţul victimelor a ajuns la peste 300 de morţi în ambele ţări - cel puţin 76 în Turcia şi cel puţin 237 în Siria.

Regiunea sudică Gaziantep este unul dintre principalele centre industriale şi de producţie ale Turciei şi se învecinează cu Siria. În zonă sunt adăpostiţi, de asemenea, numeroşi refugiaţi.

Câteva ore mai târziu, turcii din zona Gaziantep au fost zguduiţi de un nou cutremur, magnitudine 7,5.

Afla mai multe despre: benchaibturcia 

viewscnt
Articole similare