Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Galeria lui U Craiova 1948 a ajuns în Bucureşti şi a dat startul scandărilor xenofobe. Ce se poate întâmpla la meciul cu Rapid Bucureşti

VIDEO | Galeria lui U Craiova 1948 a ajuns în Bucureşti şi a dat startul scandărilor xenofobe. Ce se poate întâmpla la meciul cu Rapid Bucureşti

FC U Craiova

Comentarii

Forţele de ordine au aşteptat sute de suporteri din galeria lui U Craiova 1948. Grupul a sosit din Oltenia, în Gara de Nord din Bucureşti, în această după-amiază, cu câteva ore înainte de meciul cu Rapid Bucureşti, din Superligă.

Galeria lui U Craiova 1948 nu se dezminte odată ajunsă la Bucureşti

Adrian Mititelu e pregătit să scoată echipa de pe teren în Rapid Bucureşti - U Craiova 1948, în cazul în care va fi jignit de galerie. Meciul e programat azi, în Giuleşti, de la 20:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

După ce din cauza galeriei a fost abandonat meciul Sepsi - U Craiova 1948, suporterii alb-albaştri au continuat trivialităţile. 

Galeria lui U Craiova 1948 a ajuns cu trenul în Gara de Nord din Bucureşti şi a fost aşteptată de forţele de ordine. Suporterii oltenilor fac deplasarea pe jos până pe arena din Giuleşti. 

Până la ora meciului, ultraşii au dat drumul scandărilor xenofobe, pe peronul gării. 

Oficial, U Craiova 1948 nu şi-a asumat prezenţa galeriei la meciul cu Rapid, iar clubul vişiniu nu le-a refuzat accesul. Însă, la prima abatere în timpul meciului, galeria lui U Craiova 1948 va fi evacuată de pe stadion. 

Înaintea meciului din această seară, Dumitru Dragomir i-a dat indicaţii lui Adrian Mititelu despre ceea ce ar putea fi o împăcare istorică în Craiova cu liderul galeriei.

VIDEO | Galerie lui U Craiova 1948, în Gara de Nord din Bucureşti

Afla mai multe despre: suporteri u craiova 1948adrian mititelurapid bucuresti u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare