Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Angajaţii i-au ascuns adevărul lui Adrian Mititelu şi Sepsi câştigă cazul: "S-a întâmplat în acea pauză. Nu cred că există asemenea idioţi în club" | EXCLUSIV

Incredibil! Angajaţii i-au ascuns adevărul lui Adrian Mititelu şi Sepsi câştigă cazul: "S-a întâmplat în acea pauză. Nu cred că există asemenea idioţi în club" | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Patronul de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a oferit informaţii de ultim moment despre cele întâmplate la Sfântu Gheorghe. Responsabilul cu ordinea şi securitatea la U Craiova 1948, Cătălin Rizan, a semnat un document care incriminează direct clubul oltean. Afaceristul a detaliat cum s-a întâmplat totul şi l-a jignit pe angajat.

Un angajat de la U Craiova 1948 i-a distrus apărea lui Adrian Mititelu: "S-a dus ca prostul acolo"

Cazul meciului abandonat dintre Sepsi şi U Craiova 1948 va fi judecat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, iar raportul arbitrului şi observatorului va cântări greu. 

Totuşi, în ultimele ore, Adrian Mititelu a aflat despre un document care l-a făcut să anunţe că U Craiova 1948 va pierde la judecată. 

Conform informaţiilor oferite de Adrian Mititelu, Sepsi a anticipat ce se va întâmpla pe arena din Sfântu Gheorghe, s-a mişcat rapid şi l-a convins pe Cătălin Rizan să semneze un document prin care U Craiova îşi asumă întreaga responsabilitate pentru suporterii olteni. Acest fapt a distrus toată apărarea clubului alb-albastru. 

Totul s-a petrecut după întreruperea meciului din minutul 24, când centralul a trimis echipele la vestiare. Doar că Rizan nu a fost atent asupra a ce a semnat şi nici nu ar fi trebuit să fie în deplasarea echipei, susţine Adrian Mititelu. 

Mai mult, cei de la Sepsi l-au convins să semneze documentul incriminatoriu la adresa clubului U Craiova 1948 chiar pe responsabilul cu ordinea şi securitatea, singurul care avea acest drept. 

Răsturnarea de situaţie a fost detaliată de Adrian Mititelu la Orange Sport. 

"Ce să mai... Situaţia e destul de dificilă, pentru că mine a fost lovitură, am luat una în bărbie de nu m-am văzut, iar colaboratorii mei şi-au bătut joc de mine. Au dat dovadă de naivitate, de slăbiciune. Această fiţuică are valoare juridică, e clar din ce am văzut. 

S-a produs păcăleala în timpul primei pauze. Foarte naiv (n.r. - Cătălin Rizan), că a venit un băieţaş. A venit în pauza de 10 minute, din ultimele mele cercetări. Nu e o concluzie finală, dar 90% aşa e. A zis că să nu rupă scaunele, să nu fie probleme, iar el ca primul... 

Problema e că a semnat cel cu atribuţii de securitate (n.r. - Cătălin Rizan), el s-a aflat acolo ca o persoană care trebuia să vadă meciul, iar el nu era în timpul serviciului. El lucrează doar când sunt meciurile acasă, dar s-a dus ca prostul acolo (n.r. - la Sfântu Gheorghe). 

Rizan e persoana care a semnat acele adrese, că nu vom face, nu vom drege. Către Jandarmerie, către Sepsi a trimis adresele", a declarat patronul de la U Craiova 1948 la Orange Sport. 

Ancheta lui Adrian Mititelu: "Cătălin Rizan nu avea ce căuta la Sfântu Gheorghe. A zis că vrea să vadă meciul"

Necazul e cu atât mai mare pentru Adrian Mititelu cu cât Sepsi a găsit singura persoană a cărei semnătură contează pe un astfel de document. 

"Dacă semna maseurul, şoferul... Uite ce ne-a făcut. El a zis că vrea să vadă meciul. Nu avea ce căuta acolo. El figurează oficial ca reprezentantul nostru cu siguranţa, e reprezentantul pentru această secţiune, dar nu era legislaţia ca el să fie prezent acolo. El are treabă doar acasă sau în puţinele deplasări în care ne asumăm prezenţa spectatorilor la meci. După declaraţiile lui Dioszegi, am făcut săpături", a adăugat afaceristul. 

Angajaţi de la U Craiova 1948 i-au ascuns adevărul lui Adrian Mititelu

"Toţi ştiau, dar nu mi-au spus şi m-au pus într-o situaţie de tot rahatul. Le-a fost teamă să-mi spună. E pentru prima dată când Sepsi l-a pus să semneze. El (n.r. - Cătălin Rizan) spune că a semnat când a început meciul, dar din concluziile mele Sepsi a dat foaia în pauza aceea. A semnat-o şi într-un loc... Nu la şedinţa tehnică, ci printr-un coclau pe acolo prin stadion. 

Vă spun adevărul, ăsta e adevărul. Ne-am făcut-o cu mâna noastră. Deşi nu-l pot bănui de corupţie, dar e prea mare prostia. Nu-mi vine să cred că există asemenea idioţi la mine în club. 

Toţi au fost avertizaţi înainte, i-am spus unui băiat să nu semneze nimic pe acolo, tuturor le-a spus apoi. 

E rezultatul unor analize, ancheta e pe final. Toţi care au fost acolo au ajuns la concluzia că s-a semnat la pauza meciului. De fapt a semnat-o la prima pauză, cum a semnat, cum l-au convins, Dumnezeu ştie", a încheiat, amărât, Adrian Mititelu, la Orange Sport. 

Într-o altă intervenţie, Adrian Mititelu a anunţat o revoluţie în raport cu galeria şi că e dispus să meargă până la ruperea relaţiilor cu anumite persoane din peluză, pentru ca un episod precum cel petrecut la Sfântu Gheorghe să nu se repete.  

Afla mai multe despre: sepsi u craiova 1948adrian mititelucatalin rizan 

viewscnt
Articole similare