Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine îi ia locul de titular la FCSB lui Dawa înaintea meciului cu CFR Cluj! MM Stoica a dat vestea | EXCLUSIV

Cine îi ia locul de titular la FCSB lui Dawa înaintea meciului cu CFR Cluj! MM Stoica a dat vestea | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii este nevoit să efectueze minimum o schimbare în primul 11 pentru CFR Cluj - FCSB, din etapa următoare a Superligii.

Înlocuitor pentru Joyskim Dawa la CFR Cluj - FCSB

Fundaşul cu care Gigi Becali a insistat, de-a lungul sezonului, va lipsi la cel mai important meci din startul noului an. Titularul Joyskim Dawa a fost eliminat în FCSB - Farul Constanţa 2-3, în Superligă, şi va absenta minimum două etape, astfel că staff-ul tehnic va fi nevoit să găsească înlocuitorul potrivit. 

CFR Cluj - FCSB are loc duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar echipa antrenată de Mihai Pintilii nu mai are nevoie de paşi greşiţi, pentru a ţine aproape de primul loc al Superligii. 

Mihai Stoica a anunţat că nu există niciun motiv pentru care Dawa să fie amendat, în urma eliminării, şi a oferit două variante pentru a-l înlocui. 

Unul dintre Denis Haruţ şi Iulian Cristea, refăcut după perioada lungă de accidentare, va fi ales lângă Tamm în centrul apărării. 

"(n.r. - Va fi amendat Dawa?) Pentru? Asta e o greşeală tehnică, nu e atitudine nesportivă. Chiar dacă am opinii, nu pot să fac aşa ceva, nu pot în public. 

Cristea şi Haruţ. Cristea, da, a jucat 90 de minute în pregătiri. Cristea, Haruţ, nu ştiu care dintre ei va juca", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Luni seara, CFR Cluj a învins FC Voluntari 1-0 cu în deplasare. În urma acestui rezultat, clujenii au revenit pe primul loc în clasament, cu 50 de puncte, Farul fiind pe 2, cu 48 de puncte. 

Locul trei este ocupat de Rapid, cu 42 de puncte, iar pe 4 şi 5 se află FCSB şi Universitatea Craiova, cu câte 41 de puncte.

Afla mai multe despre: dawafcsbmihai stoicamm stoicainlocuitor dawa fcsbcfr cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare