Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan a intervenit în discuţia despre FCSB după ce l-a auzit pe MM Stoica: "Dacă n-o spui tu, o spun eu. Da, aşa e" | VIDEO

Viorel Moldovan a intervenit în discuţia despre FCSB după ce l-a auzit pe MM Stoica: "Dacă n-o spui tu, o spun eu. Da, aşa e" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Experţii Orange Sport, Viorel Moldovan şi Mihai Stoica, au dezbătut unul dintre golurile primite de FCSB în înfrângerea cu Farul Constanţa, scor 2-3.

MM Stoica a refuzat să critice un titular de la FCSB, dar Viorel Moldovan l-a scos vinovat

Cel mai frumos meci al etapei cu numărul 23 s-a jucat pe Arena Naţională. Farul Constanţa a învins-o pe FCSB cu 3-2 şi a trecut pe primul loc al Superligii pentru 24 de ore, întrucât CFR Cluj a învins, luni seara, şi a revenit pe prima poziţie. 

După ce Andrei Cordea a deschis scorul în minutul 47, Farul Constanţa a egalat rapid prin Denis Alibec. În minutul 56, atacantul lui Gică Hagi a marcat superb dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. 

Mihai Stoica a fost întrebat dacă Ştefan Târnovanu, fotbalistul pus în faţa lui Andrei Vlad în poartă, poate fi scos vinovat la golul lui Alibec, dar oficialul de la FCSB a refuzat să-l critice. Însă Viorel Moldovan a intervenit. 

Mihai Stoica: "Mi-e greu să critic jucătorii şi, dacă n-am făcut-o până la vârsta asta, n-o să mă apuc să o fac acum în public"

Viorel Moldovan: "Dacă n-o spui tu, o spun eu. Da, e gol de portar. Putea să facă mai mult. Ca poziţie stă prost pe mijlocul porţii. Deja a lăsat colţul scurt. Cred că şi el ştia că Alibec putea să dea doar în colţul lui şi în forţă. Dacă lua colţul lui, nu lua gol sau făcea mai mult"

Mihai Stoica: "Dacă nu mă înşel, un gol asemănător a marcat Denis Alibec în finala Cupei României. Era la Astra şi a marcat împotriva Viitorului şi s-a enervat Gică Hagi şi l-a scos pe Cojocaru la pauză. Da, tot aşa. Toată lumea ştie că (n.r. -  Alibec) bate acolo. Nu ştiu, n-am nici cea mai vagă idee (n.r. - dacă va intra Vlad în poartă)". 

VIDEO | Rezumat FCSB - Farul Constanţa, 2-3, în Superligă

Afla mai multe despre: viorel moldovanmihai stoicafcsbfcsb farul 2-3stefan tarnovanuandrei vladdenis alibec 

viewscnt
Articole similare