Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rachid Bouhenna, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB!

Rachid Bouhenna, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB!

FCSB

Comentarii

Rachid Bouhenna (31 de ani) a reacţionat la câteva ore distanţă de la rezilierea contractului cu FCSB.

FCSB şi Bouhenna au încheiat de comun acord relaţiile contractuale, aşa cum Mihai Stoica a anunţat în exclusivitate la Orange Sport, iar fundaşul algerian a oferit o primă reacţie după plecarea de la "roş-albaştri".

Rachid Bouhenna, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB!

FCSB s-a despărţit recent de Rachid Bouhenna. Mihai Stoica, managerul general al "roş-albaştrilor", a anunţat în exclusivitate la Orange Sport că Bouhenna a reziliat contractul şi a plecat de la echipă, după ce nu a mai fost folosit în ultima perioadă.

Pe Instagram Stories, Rachid Bouhenna a transmis un mesaj după ce a plecat de la FCSB: "Aventura mea cu FCSB s-a încheiat. Le mulţumesc fanilor pentru susţinere, aţi fost senzaţionali", a scris Rachid Bouhenna, pe Instagram.

Rachid Bouhhenna şi-a reziliat contractul cu FCSB

Ultimul fotbalist nedorit care rămăsese la FCSB era Rachid Bouhenna (31 de ani), care, la fel ca Dulca, Rusu şi Boboc, părăseşte clubul după doar jumătate de sezon.

Algerianul nu a reuşit să se impună la Bucureşti, în ciuda faptului că existau aşteptări mari din partea sa, iar, după mai multe săptămâni de negocieri, acesta şi-a dat într-un final acceptul să plece.

MM Stoica a confirmat informaţia în direct la Orange Sport. Managerul general al vicecampioanei a dezvăluit că Bouhenna a semnat deja rezilierea.

”Bouhenna a reziliat contractul, a devenit jucător liber”, a dezvăluit MM Stoica, în direct, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: rachid bouhennafcsbcontract 

viewscnt
Articole similare