Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Ioan Ovidiu Sabău după egalul spectaculos dintre U Cluj şi CS Mioveni: ”Nu ai voie! Ai jucat cu echipa de pe ultimul loc”

Concluziile lui Ioan Ovidiu Sabău după egalul spectaculos dintre U Cluj şi CS Mioveni: ”Nu ai voie! Ai jucat cu echipa de pe ultimul loc”

U Cluj

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani) a tras concluziile după remiza in-extremis scoasă de U Cluj contra celor de la CS Mioveni.

U Cluj a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a 25-a din Superligă, în care oaspeţii au condus cu 2-0.

CS Mioveni a înscris prin Rusu ‘3 şi Benchaib ’28 (penalty). Pentru clujeni au marcat Thiam ’41 şi Ispas ’72.

Concluziile lui Ioan Ovidiu Sabău după egalul spectaculos dintre U Cluj şi CS Mioveni

La finalul meciului, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre evoluţia jucătorilor săi, subliniind faptul că echipa trebuie să revină pe linia prestaţiilor din primele două meciuri din mandatul său (2-1 cu Voluntari şi 0-0 cu Rapid).

”Am avut reacţie, dar nu ai voie să primeşti două goluri. Indiferent. Ai jucat cu Mioveni, de pe ultimul loc. Înţeleg că au avut nişte rezultate bune, modificări în lot, dar... Trebuie să jucăm cu mai mult curaj, mai multă personalitate, mai multă dorinţă de victorie.

În minutul doi să primeşti gol aşa uşor... Am dominat, am avut mai multe ocazii, dar până la urmă este 2-2. Mă dezamăgeşte foarte mult acest rezultat.

Am dominat, este clar, dar este un 2-2 cu Mioveni, de pe ultimul loc. Nu ai voie. Când pregăteşti un joc atât de bine, să te surprindă... De apreciat reacţia lor, efortul pe care l-au făcut, dar avem mult de muncă.

Ceva trebuie să schimbă. Poate şi din punct de vedere tactic, poate nişte jucători - să le dau o pauză, să-i încarc. Ceva lipseşte acestei echipe. Sper ca în scurt timp să identific şi să rezolv această problemă.

Trebuie să fac ceva astfel încât să răscolesc orgoliul din ei şi să joace cu mai mult curaj. Cu personalitate în jurul careului advers, să ia deciziile cele mai bune.

Dar nu pot decât să-mi exprim şi apreciere. Am revenit de la 0-2, să-ţi creezi şi ocazii. Mioveni, dacă ar fi avut ocazia lui Bălan, cred că ar fi înscris.

Să ajungem la acea stare de spirit pe care am avut-o la primele două meciuri. Atunci, am arătat ca o echipă care poate să domine, să aibă curaj dinamica, viteza, pressing-ul pe care trebuie să-l faci atunci când pierzi mingea.

Nu trecem printr-o perioadă prea bună. Trebuie să lucrăm mai mult la calitate, la finalizare, dar şi la apărare, să nu mai luăm atât de multe goluri”, a declarat Sabău, după meci.

Afla mai multe despre: u clujsabau 

viewscnt
Articole similare