Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Familia lui Mititelu, nevoită să se mute din Craiova: ”Copiii mei au plecat din cauza fanilor!”

Familia lui Mititelu, nevoită să se mute din Craiova: ”Copiii mei au plecat din cauza fanilor!”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu susţine că familia lui s-a mutat din Craiova din cauza fanilor olteni.

FC U Craiova este clubul pe care Adrian Mititelu l-a preluat în 2005, când şi-a asumat rolul de unic finanţator al echipei din Bănie.

Adrian Mititelu este în conflict deschis cu galeria lui FC U Craiova şi totul a culminat cu incidentele de la Sfântu Gheorghe, când meciul a fost oprit din cauza scandărilor ultraşilor olteni.

Omul de afaceri a făcut niste declaraţii surprinzătoare. El susţine că o parte din familia lui a fost nevoită să se mute din Craiova, din cauza fanilor olteni. 

”Copiii mei au plecat din cauza fanilor!”

”Nu stau grozav, dar ne descurcăm. Echipa are bugetul asigurat, dar îl are asigurat pentru că pe copiii mei i-am convins, în continuare, să bage bani în echipă. Cu greutăţi i-am convins, dar deocamdată nu avem probleme anul ăsta. Suntem Ok.

(Adrian Mititelu Jr. ar renunţa la echipă?) Da. Şi Adiţă, şi fata mea, şi toţi îmi reproşează, nu neapărat că se cheltuie banii, ci faptul că s-a ajuns la jigniri şi la aceste umilinţe. Îmi zic ‘domne, chiar nu îţi ajunge? Până unde vrei să mergi?

Amândoi copii ai mei au plecat din Craiova din cauza asta, vă dau cuvântul. S-au mutat în Bucureşti. Fiica mea s-a mutat cu familia ei din Craiova, din cauza asta. Lui Adiţă i-a plăcut în Bucureşti, dar din ce în ce mai rar vine acasă. Mai rămâne să mă mut în Bucureşti şi gata.

Şi eu sunt luptător, dar îmi ajunge. Am fost luat de fraier. Au zis ‘lasă că ţine cu Mititelu. Îi luăm banii, îl înjurăm. Îl mai lăsăm o etapă, două, iar îl înjurăm, că el e prost ţine’.

N-am zis că renunţ, dar sunt variante. Orice ar fi echipa rămâne, sunt variante. Dar poate că şi eu mă mut din acest oraş. De ce să mai trăiesc în acest oraş? Să văd cum mă înjură pe stradă. Sau îmi dă cu vreo cărămidă în geam la maşină. Să-mi fie teamă să mai merg pe stradă? Pentru că sunt fel şi fel de oameni”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: mititelu-craiova-fc u craiova 

viewscnt
Articole similare