Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De Bruyne l-a bruscat pe Arteta în timpul derby-ului Arsenal - City 1-3. Cum a reacţionat antrenorul ”tunarilor”

VIDEO | De Bruyne l-a bruscat pe Arteta în timpul derby-ului Arsenal - City 1-3. Cum a reacţionat antrenorul ”tunarilor”

Premier League

Comentarii

Kevin de Bruyne şi Mikel Arteta au avut un conflict în timpul derby-ului Arsenal - Manchester City, partidă care a fost transmisă de Orange Sport.

Miercuri seară, în zi de Champions League, în Anglia a fost mare derby. Arsenal şi Manchester City - ocupantele primelor două locuri din Premier League - au disputat restanţa pe care o aveau de jucat.

Manchester City s-a impus cu 3-1 şi a egalat-o astfel pe Arsenal la numărul de puncte. N-au lipsit nici momentele tensionate.

De Bruyne, lipsă de fair-play faţă de Arteta

Fără victorie în ultimele trei etape, Arsenal s-a văzut condusă din minutul 24, după ce De Bruyne a deschis scorul. ”Tunarii” au egalat însă înainte de pauză, în minutul 42, printr-un penalty transformat de Saka.

În minutul 51, spectatorii au avut parte şi de un moment tensionat. Cei de la City au primit un aut din zona în care se afla Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal l-a împiedicat pe de Bruyne să bată repede şi mijlocaşul belgian a avut o izbucnire.

De Bruyne l-a împins pe Arteta, a mers să ia balonul şi apoi pare că i-a transmis un avertisment antrenorului Arsenal Londra. Incidentul n-a fost sancţionat însă de arbitru.

Manchester City a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Arsenal Londra, într-un meci restant din etapa a 12-a a campionatului Angliei.

Învingătorii au marcat prin De Bruyne ’24, Grealish ’72 şi Haaland ’82. Pentru Arsenal a înscris Saka, în minutul 42, din penalti.

Arsenal nu mai este lider în Premier League

Ultimul titlu câştigat de Arsenal în Premier League datează din 2004 şi, de atunci, ”tunarii” au traversat perioade foarte dificile din punct de vedere sportiv.

Însă, în acest sezon, suporterii au început să spere din nou. Arsenal a avut până acum un sezon foarte bun, cu mult peste media din ultimii ani şi s-a instalat pe locul 1.

Din păcate pentru ei, ”tunarii” au intrat într-o criză de formă şi n-au mai câştigat de patru etape. Mai mult, trei dintre meciuri au fost eşecuri, inclusiv cu Manchester City.

Arsenal a pierdut astfel avansul pe care l-a avut în fruntea clasamentului, a fost egalată la puncte de Manchester City şi a picat pe locul doi, din cauza golaverajului mai slab.

În următoarea etapă, Arsenal va juca în deplasare, la Aston Villa, în vreme ce Manchester City va juca împotriva lui Nottingham Forest, tot în deplasare. Premier League este transmis în direct pe canalele Orange Sport.

Afla mai multe despre: arsenal 

viewscnt
Articole similare