Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova lui Rotaru poate da lovitura pe piaţa transferurilor: "E unul dintre acei brazilieni, la nivel foarte mare"

Craiova lui Rotaru poate da lovitura pe piaţa transferurilor: "E unul dintre acei brazilieni, la nivel foarte mare"galerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova s-a despărţit de patru fotbalişti în doar câteva zile, iar mai multe plecări sunt programate în continuare. În tot acest timp, fotbalistul brazilian pe care oltenii au pus ochii l-a impresionat pe noul său antrenor.

Brazilianul dorit de Universitatea Craiova impresionează: "Nu ştiu dacă-l mai putem ţine noi"

Venirea lui Eugen Neagoe ca antrenor a dus la mai multe despărţiri din lot. Acestea au coincis şi cu plecarea lui Marcel Popescu din conducerea echipei de pe "Ion Oblemenco". 

Astfel, de la Universitatea Craiova au dispărut Ivan Martic (U Cluj), Paul Papp (Petrolul), Dan Nistor (U Cluj) şi Marian Danciu (CSM Slatina), iar revoluţia din lot va continua, aşa cum a anunţat Mihai Rotaru. 

Însă oltenii au nevoie şi să pună jucători în locul celor plecaţi, iar în această iarnă au negociat pentru mai multe sosiri în lot. 

Printre fotbaliştii doriţi şi pentru care s-a negociat a fost şi Jair, mijlocaşul central al Petrolului Ploieşti

Diferenţa dintre cerere şi ofertă a fost mică, iar transferul a fost amânat pentru moment, însă Petrolul Ploieşti e conştientă că nu-l va mai putea ţine pe brazilian pentru mult timp. 

Anunţul a fost făcut chiar de noul antrenor, Florin Pîrvu, care a fost impresionat de Jair în Petrolul Ploieşti - Hermannstadt, 2-0, în Superligă

"Nu ştiu dacă-l mai putem ţine noi pe Jair. Este un jucător fantastic!", a recunoscut noul principal. 

Trecut prin fotbalul din China, Florin Pîrvu l-a pus pe Jair în categoria brazilienilor pentru care asiaticii plătesc sume mari pentru a-i avea în campionat. 

"Şi în China erau brazilieni în vestiare care erau la un nivel foarte, foarte mare. Jair este unul dintre ei. E un fotbalist foarte bun!", a adăugat antrenorul "lupilor galbeni". 

Venit de la HJK Helsinki la începutul sezonului, mijlocaşul de 28 de ani a strâns 23 de meciuri, 3 goluri şi 2 pase decisive la Petrolul Ploieşti. 

De altfel, Universitatea Craiova l-a cedat pe mijlocaşul central Dan Nistor, iar în vară s-ar putea încerca din nou pista Jair, care s-ar încadra în locul lăsat liber de "Ceapă". 

”Pentru Jair au fost discuţii şi probabil sunt cu Universitatea Craiova! Ei au spus ceva, noi am spus altceva şi aşteptăm răspunsul lor în continuare.

(n.r. Unde v-aţi împotmolit?) Nu ştiu dacă ne-am împotmolit, noi am cerut preţul pe care îl considerăm. (n.r. A fost diferenţă mare?) Nu, nu, foarte mică”, a declarat conducătorul de la Petrolul, Claudiu Tudor, pentru Prosport.

Din ultimele informaţii, se pare că Mihai Rotaru a oferit 200.000 de euro pentru brazilianul Jair. 

Afla mai multe despre: mihai rotaruuniversitatea craiovajairjair transfer universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare