Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cea mai bună din estul Europei”. Strategia cu care Gică Hagi a dat lovitura la Farul: ”Va folosi aceeaşi reţetă” | EXCLUSIV

”Cea mai bună din estul Europei”. Strategia cu care Gică Hagi a dat lovitura la Farul: ”Va folosi aceeaşi reţetă” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Farul este lider, din nou, în Superligă, după ce şi-a recuperat poziţia în urma celor două eşecuri la rând suferite de campioana CFR Cluj, iar numele lui Gică Hagi şi treaba bună pe care o face la Constanţa are parte de noi aprecieri.

Gică Hagi este, fără îndoială, numărul 1 din fotbalul românesc. Este un adevărat brand, o instituţie. 

Recent a împlinit 58 de ani, dar continuă să se dedice fotbalului prin proiectului său de suflet, clubul Farul.

”Cea mai bună din estul Europei”. Strategia cu care Gică Hagi a dat lovitura la Farul: ”Va folosi aceeaşi reţetă” | EXCLUSIV

În acest sezon, formaţia de la malul mării a fost aproape tot timpul lider în Superligă, cu mici excepţii.

După ce şi-a pierdut recent poziţia în fruntea clasamentului, ca urmare a eşecului cu CFR Cluj (0-3), Farul se află acum din nou pe primul loc în ierarhie.

Dobrogenii au 52 de puncte, în timp ce a doua clasată, CFR Cluj, are 50. Podiumul este completat de FCSB, care a acumulat 47 de puncte.

Dar Farul Constanţa nu iese în evidenţă doar prin echipa de seniori, ci şi prin academia de fotbal a clubului, de unde Gică Hagi promovează la ordinea zilei jucători pentru prima echipă.

Gică Popescu, preşedintele Farului, a analizat momentul incredibil prin care trece clubul de la malul mării.

”(n.r. despre tinerii jucători ai Farului) Au apărut, apar şi vor apărea pentru că avem cea mai bună academie din estul Europei.

Avem o academie în care investim foarte mulţi bani, avem buget la academie de 1,5 milioane de euro. 

Dacă un jucător are un anumit potenţial şi este mai bun decât un jucător cu experienţă, de ce să nu-l foloseşti pe cel tânăr?

Ne-a mers foarte bine pe mâna tinerilor şi aceeaşi reţetă o va folosi Gică Hagi şi în meciurile din play-off. 

Sunt cluburi care nu aşteaptă sau nu au priceperea să investească în academie”, a declarat ”Baciul”, pentru Orange Sport.

Gică Hagi, despre implicarea Farului în lupta la titlu

”Sunt meciuri dificile, obiectivul nostru este să ne batem sus. Am ajuns sus, am făcut-o foarte bine, nu bine, extraordinar, dar de acum încolo începe ambiţia noastră, motivaţia noastră, munca noastră pe care trebuie să o facem foarte bine pentru a deveni cei mai buni”, a afirmat Gică Hagi, la o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: farulgică popescugica hagi 

viewscnt
Articole similare