Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Au rupt" din bugetul Farului şi donează către victimele cutremurului din Turcia. Ce sumă trimit Hagi şi Popescu: "Din bugetul nostru de sărăcuţi" | EXCLUSIV

"Au rupt" din bugetul Farului şi donează către victimele cutremurului din Turcia. Ce sumă trimit Hagi şi Popescu: "Din bugetul nostru de sărăcuţi" | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Doi dintre conducătorii Farului Constanţa, Gică Hagi şi Gică Popescu, au decis să facă o donaţie către victimele cutremurului din Turcia, acolo unde cei doi au marcat istoria clubului Galatasaray.

Ce sumă donează Farul Constanţa către victimele cutremurului din Turcia

Din bugetul construit pentru acest sezon la Farul Constanţa, managerul şi preşedintele clubului au decis să ia 50.000 de euro şi să-i direcţioneze spre tragedia din Turcia. Gică Popescu şi Gică Hagi s-au întâlnit cu ambasadorul Turciei în România deja. 

"A văzut toată lumea. O tragedie de proporţii, care nu te poate lasă indiferent. Chiar azi am fost cu Gică (n.r. - Hagi) la ambasada Turciei, la ambasadorul turc. Am adresat condoleanţe pentru pierderile avute poporul turc în acesta ultimă săptămână.

Din bugetul nostru de sărăcuţi, am făcut o donaţie de 50.000 euro pentru victimele cutremurului din Turcia", a declarat Gică Popescu pentru Orange Sport. 

"Am prins şi noi în '99, dar eram la Istanbul. Noi eram într-o deplasare în Cipru, jucam un meci amical, dar familiile noastre erau la Istanbul. Ne-am speriat foarte tare. Nu s-a întâmplat mare lucru acolo unde locuiam cu familiile, dar sperietura a fost foarte mare", a adăugat preşedintele Farului Constanţa. 

Bilanţul cutremurului din Turcia şi Siria a ajuns la peste 37.000 de morţi

Bilanţul victimelor din Turcia a ajuns la 31.643 de morţi, a anunţat luni Centrul turc de coordonare a situaţiilor de urgenţă SAKOM, citat de CNN, în timp ce bilanţul confirmat al morţilor în Siria este de 5.714 persoane. Acest număr include peste 4.300 de morţi în zonele din nord-vestul Siriei aflate sub controlul opoziţiei şi 1.414 decese în părţile din Siria controlate de guvern.

Astfel, bilanţul total al cutremurului care s-a produs în urmă cu o săptămână a ajuns la 37.357 de morţi în ambele ţări, dar sunt temeri că numărul deceselor este cu mult mai mare.

Afla mai multe despre: gica hagigica popescufarul constantacutremur turciadonatie farul constanta turcia 

viewscnt
Articole similare