Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este Farul dependentă de Denis Alibec?”. Întrebarea care l-a iritat pe Gică Hagi după egalul cu FC Argeş

”Este Farul dependentă de Denis Alibec?”. Întrebarea care l-a iritat pe Gică Hagi după egalul cu FC Argeş

Farul Constanța

Comentarii

Echipa FC Argeş a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Farul Constanţa, într-un meci al etapei a 25-a din Superligă.

Farul Constanţa nu a reuşit să se impună la Piteşti şi nu a profitat de pasul greşit al echipei CFR Cluj, pentru a se distanţa în clasament.

Constănţenii rămân pe primul loc al clasamentului, cu 52 de puncte, fiind urmaţi în clasament de CFR Cluj, cu 50 de puncte. FC Argeş este pe locul 12, cu 25 de puncte.

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, a fost nemulţumit de faptul că echipa sa nu a marcat la Piteşti, duminică, în meciul cu FC Argeş.

El a fost întrebat dacă echipa lui este dependentă de Denis Alibec, care nu a reuşit să marcheze cu FC Argeş, iar întrebarea a părut că l-a deranjat puţin pe fostul decar al României. 

”Este Farul dependentă de Denis Alibec?”

”Ei au început mai bine, ştiam că o să fie agresivi, după aceea, am început să avem iniţiativa, am încercat să construim. Terenul a influenţat puţin, calitatea jucătorilor, puteau fi mai inspiraţi. Puteam să câştigăm, am avut ocazii, cornere, dar e bine că nu am luat gol.

Totuşi, nu-mi place că nu am marcat. Ei nu au avut nicio ocazie. Cred că trebuie să fim mai decisivi, dar mai sunt şi zilele din acestea, jucătorii şi-au dorit, au jucat foarte bine defensiv, creştem de la meci la meci. Noi nu ne abatem de la drumul nostru, acela de a construi o mentalitate de învingători.

Echipa e dependentă de gol, nu de un jucător. E bine să ai un jucător ca Denis Alibec, dar nu putem să stăm doar în el. Câteodată nu e inspirat. Am declarat că 99,9% avem lotul complet, chiar dacă mai era nevoie de un mijlocaş, dar o să aducem pe cineva de la Academie”, a spus Hagi.

Afla mai multe despre: farul-hagi-alibec 

viewscnt
Articole similare