Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am toţi jucătorii la dispoziţie”. Gică Hagi nu concepe să nu câştige la Piteşti: ”Întotdeauna am avut probleme acolo”

”Am toţi jucătorii la dispoziţie”. Gică Hagi nu concepe să nu câştige la Piteşti: ”Întotdeauna am avut probleme acolo”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a prefaţat duelul dintre Farul şi FC Argeş, subliniind că se aşteaptă la o deplasare dificilă.

Farul Constanţa se va deplasa la Piteşti pentru partida cu FC Argeş. Meciul va avea loc duminică, 12 februarie, de la ora 17:00, în direct pe Orange Sport 1.

”Am toţi jucătorii la dispoziţie”. Gică Hagi nu concepe să nu câştige la Piteşti: ”Întotdeauna am avut probleme acolo”

În conferinţa de presă premergătoare duelului din Trivale, Gică Hagi a afirmat că are toţi jucătorii la dispoziţie, inclusiv pe Denis Alibec, şi aşteaptă să obţină toate cele trei puncte din această deplasare.

”Am toţi jucătorii la dispoziţie, chiar dacă unii au fost indisponibili pentru cartonaşe sau pentru mici probleme de sănătate. I-am luat pe toţi la antrenament, am discutat cu ei. Le-am zis că acest grup, 99,9 la sută vor duce toate celelalte meciuri de acum încolo.

Sunt meciuri dificile, obiectivul nostru este să ne batem sus. Am ajuns sus, am făcut-o foarte bine, nu bine, extraordinar, dar de acum încolo începe ambiţia noastră, motivaţia noastră, munca noastră pe care trebuie să o facem foarte bine pentru a deveni cei mai buni.

Nimic nu se joacă înainte. E o deplasare în care întotdeauna am avut probleme. Vom încerca să luăm cele trei puncte. Am analizat foarte bine adversarul. Sperăm să ne descurcăm mai bine pe ambele faze şi să ne întoarcem cu trei puncte.

Sper ca echipa să fie la fel de concentrată şi la fel de ambiţioasă ca până acum. Cu cine voi începe şi cu cine voi termina nu contează. E important să terminăm bine meciul şi să câştigăm.

Cred că lucrurile frumoase pot veni pentru că văzând echipa în ultimele două zile, îmi întăreşte ideea că am o echipă talentată, un lot foarte bun, o bancă foarte bună, dacă sunt toţi sănătoşi, nu aşa cum am avut cu Craiova.

Întâlnesc un antrenor ambiţios, care vrea să câştige, o echipă rănită. Vorbim despre Piteşti, un oraş cu tradiţie, cu istorie fotbalistică în spate.

Va fi greu din toate punctele de vedere, dar nu înseamnă că nu ne gândim la cele trei puncte. Argeşul a făcut egal în deplasare, unde noi am luat 4-0. Ăsta e răspunsul. Concentrare, atitudine bună”, a declarat Hagi, înainte de meci.

Farul este lider în Superligă, cu 51 de puncte, după 25 de etape, iar FC Argeş ocupă locul 13, cu 25 de puncte.

Afla mai multe despre: farulhagi 

viewscnt
Articole similare