Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu, dezamăgit de jocul Rapidului. Sfat important pentru Adi Mutu: ”Are nevoie, doar aşa pot spera la campionat”

Anghel Iordănescu, dezamăgit de jocul Rapidului. Sfat important pentru Adi Mutu: ”Are nevoie, doar aşa pot spera la campionat”

Rapid

Comentarii

Formaţia FC Rapid a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FCU Craiova 1948, într-un meci din etapa a 25-a din Superligă.

Anghel Iordănescu, dezamăgit de jocul Rapidului. Sfat important pentru Adi Mutu: ”Are nevoie, doar aşa pot spera la campionat”

Oaspeţii au marcat prin Bauza ‘1 (secunda 45) şi Bahassa ’57. Rapidiştii au redus din diferenţă prin Iacob ’87.

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu (72 de ani) a urmărit partida din Giuleşti şi s-a declarat dezamăgit de jocul rapidiştilor.

"Mă aşteptam la altceva de la Rapid. Cred că în seara asta doar peluza “braziliană, peluza “samba” a jucat. Rapidul a avut o prestaţie mai ştearsă, mai modestă, oamenii de bază n-au dat randamentul aşteptat şi nici banca nu l-a ajutat pe Mutu.

Pentru mine, a fost o surpriză ca Rapidul să piardă în Giuleşti. Iată că i-a venit de hac U Craiova 1948. A pierdut în tur, a pierdut şi pe Giuleşti.

Eu cred că Adi Mutu are nevoie de ajutor, de transferuri. Cel puţin trei-patru jucători, dintre care doi jucători să fie titulari. Doar aşa Rapidul poate spera la campionat", a spus Anghel Iordănescu.

Echipele care au evoluat:

  • Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Fl. Ştefan – Pănoiu (Sefer ’63), Crepulja (Kait ’46), Al. Albu – Emmers (Luckassen ’63), Dugandzic, Al. Ioniţă (Bamgboye ’46). Antrenor: Adrian Mutu. 
  • FCU Craiova 1948: Gurău – R. Negru (Paramatti ’67), A. Duarte, Henriques, Huyghebaert – Achim, Albu – Baeten, Bauza (Asamoah ’89), Bahassa (Van Durmen ’77) – Chiţu (Ganea ’67). Antrenor: Nicolo Napoli.

"Rapidul a fost pus la colţ!". Victoria Craiovei din Giuleşti a arătat slăbiciunile echipei lui Adrian Mutu | EXCLUSIV

Andrei Vochin a remarcat cum Rapid a fost "chinuită" de FCU Craiova în meciul câştigat de olteni cu 2-1 şi a spus că echipa lui Adrian Mutu "a fost pusă la colţ".

"Un meci foarte bun făcut de Craiova, anunţat încă din primele secunde, cel mai rapid gol al campionatului. Rămâne în joc cu agresivitate în toate zonele terenului, a pus Rapidul la colţ. Nu a putut să se desfăşoare în meciul ăsta, n-au avut nicio ocazie clară de gol. Din punctul meu vedere se datorează modului în care a ştiut Craiova să joace acest meci", a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: anghel iordănescurapid 

viewscnt
Articole similare