Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât mai apără Ciprian Tătăruşanu la AC Milan. Paolo Maldini a făcut anunţul!

Cât mai apără Ciprian Tătăruşanu la AC Milan. Paolo Maldini a făcut anunţul!

AC Milan

Comentarii

Momentul în care Ciprian Tătăruşanu va lua, din nou, loc pe bancă la AC Milan se apropie. Paolo Maldini (54 de ani), directorul sportiv al lui milanezilor, a anunţat că Mike Miagnan (27 de ani), titularul de drept din poartă, va reveni pe teren în curând.

Ciprian Tătăruşanu apără constant la AC Milan, în toate competiţiile, după o accidentare care-l ţine deja de mai mult timp pe bară pe Mike Maignan, însă revenirea portarului francez se apropie, aşa cum se apropie şi momentul în care "Tătă" va fi iar rezervă.

Cât mai apără Ciprian Tătăruşanu la AC Milan. Paolo Maldini a făcut anunţul!

Criticat în ultima perioadă de italieni pentru prestaţiile din poarta Milanului, echipă care nu merge bine în această perioadă a sezonului din Serie A, Ciprian Tătăruşanu va ieşi, curând, dintre buturile "Diavolului".

Paolo Maldini, directorul sportiv al lui AC Milan, a anunţat că Mike Maignan e pe punctul să revină, la meciul cu Atalanta din 26 februarie, dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut cu portarul francez care a ratat Cupa Mondială din Qatar din cauza accidentării.

„Având două recidive la probleme musculară suferită, trebuie să fie foarte atent. Vor mai trece, probabil, câteva zile de pregătire cu restul colegilor până când va fi capabil să apere”, a spus Paolo Maldini, conform presei din Italia.

Mike Maignan, la un pas să ajungă "la cuţit"

„S-a pus chiar şi problema unei operaţii, dar nu s-a mers pe această variantă. Ceva sigur nu a funcţionat cum trebuie în recuperarea lui dacă de două ori era gata să revină şi au reapărut durerile”, a precizat presa italiană.

  • 5 - cinci meciuri a reuşit Ciprian Tătăruşanu să nu ia gol la AC Milan în acest sezon, în 21 de partide din toate competiţiile

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuac milanportarpaolo maldini 

viewscnt
Articole similare