Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a făcut un lucru neobişnuit în ziua meciului cu Universitatea Craiova! Ce s-a întâmplat la Farul: "Sunt lucruri prin care să trezesc echipa"

Gică Hagi a făcut un lucru neobişnuit în ziua meciului cu Universitatea Craiova! Ce s-a întâmplat la Farul: "Sunt lucruri prin care să trezesc echipa"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, a explicat ce a făcut în ziua meciului cu Universitatea Craiova, pentru a-şi trezi fotbaliştii. De asemenea, a recunoscut că e încântat de primul loc al clasamentului şi a vorbit despre ziua sa de naştere.

Gică Hagi, după Farul Constanţa - Universitatea Craiova 2-1, în Superligă

Farul Constanţa a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Universitatea Craiova, după un meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă. Farul este lider în campionat.

După meciul de la Ovidiu, Gică Hagi a recunoscut că a ţinut o şedinţă cu echipa în ziua meciului, întrucât ultimul antrenament nu l-a mulţumit. 

"60 de minute am jucat foarte bine. Am dominat, am avut posesie, dar e normal că după au venit cu schimbări bune, au lot bun, iar noi am scăzut puţin. E greu să menţii presiunea făcută de noi. Craiova te atacă, au jucători cu calitate care-ţi pun probleme. 

Mazilu... Ne lipsea Denis Alibec, un stângaci. E copil bun, 2005, mă bucur pentru reuşita lui. Avem alternativă bună pe bancă, e un băiat bun.

Ne place pe primul loc, mai ales mie, vreau să le transmit şi lor. Fac lucruri prin care să trezesc echipa. Azi dimineaţă am făcut o şedinţă, nu facem de obicei în ziua meciului, dar ieri nu am avut un antrenament reuşit, am făcut şedinţa, iar azi a fost foarte bine. Important e că am câştigat. Sunt şase puncte cu FCSB şi Craiova. Ne vom întâlni în play-off cu ele. Sunt multe echipe bune, atât sus, cât şi joc. Majoritatea echipelor au loturi bune. Echipa cu constanţă va face diferenţa. În play-off, cine va fi în formă, câştigă meciurile. 

Nu, ieri am petrecut puţin (n.r. - de ziua de naştere). Aţi văzut cum am petrecut, le mulţumesc părinţilor că m-au adus pe lume, pentru educaţia pe care mi-au dat-o, apoi sunt aceşti copii minunaţi lângă mine, cresc. Petrecem între noi. Se aprinde o flacără frumoasă la Constanţa şi doar rezultatele şi victoriile unesc. Stadionul nu e legat de rezultate, vrem să construim ceva stabil, frumos, la Constanţa", a declarat Gică Hagi, după victoria care l-a readus pe primul loc al Superligii. 

Farul este lider, cu 51 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu 50 de puncte, şi de Rapid, cu 45 de puncte. Pe locul 4 este FCSB, cu 44 de puncte, iar pe 5 Universitatea Craiova, cu 41 de puncte.

Afla mai multe despre: gica hagifarul constanta universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare