Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a decis! Pintilii nu mai stă pe bancă din sezonul următor. Ce a pregătit FCSB după sancţiunile anunţate

Becali a decis! Pintilii nu mai stă pe bancă din sezonul următor. Ce a pregătit FCSB după sancţiunile anunţate

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, va încerca să dribleze prin orice metodă posibilele sancţiuni pentru Mihai Pintilii, cel care controlează, de fapt, grupul de jucători. Din sezonul următor, antrenorul ar putea să dispară de pe bancă, relocat într-o altă zonă în timpul meciului.

FCSB, fără Mihai Pintilii pe bancă din sezonul următor? Gigi Becali ştie unde îl mută

Mihai Pintilii încă aşteaptă ca oficialii de la comisiile FRF să-i judece cazul. În cel mai rău caz, el ar putea fi suspendat, pentru că este principalul de facto al echipei, peste Leo Strizu, care este deţinătorul licenţei Pro. 

Fostul mijlocaş are un carnet de antrenor obţinut în Republica Moldova, dar care nu e recunoscut de FRF, şi nu poate da indicaţii de pe banca de rezerve. În cazul în care sancţiunile se vor înăspri, Gigi Becali e pregătit să-l mute pe Mihai Pintilii în lojă, de unde să controleze, prin anumite metode, ce se întâmplă de-a lungul celor 90 de minute. 

"Din sezonul viitor, nu? Nu are ce amendă să-i dea. El nu o să mai fie pe bancă, Pintilii. O să stea în lojă, e antrenor modern. Eşti nebun la cap? Nu vezi că nu antrenează nimic? Uite-l pe Leo Strizu pe bancă, el e antrenorul. De unde să-l suspende, din lojă de la mine?", a declarat Gigi Becali. 

"Cine-i primeşte la antrenamente? Să aducă mandat de la procuror"

De asemenea, Gigi Becali e pregătit să acţioneze legal, dacă oficialii FRF vor fi trimişi la antrenamente să vadă cine antrenează, de fapt. 

"Cine-i primeşte la antrenamente? Eşti procuror? Ce să cauţi la mine la antrenament? Să aducă mandat de la procuror, de la judecător. Pleacă, mă, de aici. Ce să cauţi la mine? Face antrenamentele Neubert. Care e problema? Am societate comercială şi eu consider că ăla îmi face mai bine mie, pe banii mei, păi ăla face, bă! Nu că vii tu Burchel. Du-te, bă, de aici. Vrei să-mi aduci unul care-mi scoate banii din buzunar? Îl iau pe ăla care-mi bagă bani în buzunar antrenează. 

Du-te, bă, cu regulamentele tale. Trebuie făcute accesibile, într-un an să fii antrenor. După ce mă pui cu fotbal feminin, mă pui şi cu şapte ani să fac pentru carnet de antrenor, licenţă, facultatea de medicină sportivă", a adăugat finanţatorul FCSB, Gigi Becali

De asemenea, FRF pregăteşte suspendarea licenţei pentru antrenorii din umbră, "paravanul" pentru cei care conduc de fapt echipa. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbmihai pintiliiantrenor fcsbleo strizu 

viewscnt
Articole similare