Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut la echipa naţională la 33 de ani? Variantă inedită din Superligă pentru Edi Iordănescu: ”Pe unde a fost, a jucat. Fără pile, fără relaţii”

Debut la echipa naţională la 33 de ani? Variantă inedită din Superligă pentru Edi Iordănescu: ”Pe unde a fost, a jucat. Fără pile, fără relaţii”

Fotbal intern

Comentarii

Un jucător din Superligă, trecut bine de prima tinereţe fotbalistică, şi-ar putea face apariţia în circuitul echipei naţionale a României. Are 33 de ani şi a fost propus de un oficial al clubului la care evoluează şi o face foarte bine.

Debut la echipa naţională la 33 de ani? Variantă inedită din Superligă pentru Edi Iordănescu

Jucătorul în cauză este Vlad Achim, legitimat din iulie 2021 la U Craiova 1948.

Iar autorul propunerii inedite este Marcel Puşcaş, preşedinte al grupării din Bănie.

Acesta explică, prin intermediul unei ample postări în social media, importanţa mijlocaşului de 33 de ani la echipa olteană şi de ce acesta ar fi util şi la echipa naţională, sub comanda lui Edi Iordănescu.

”ÎN NUMELE TATĂLUI, AL FIULUI ŞI AL DUHULUI FEDERAL, VLAD ACHIM!

Istoria este plină de neadevăruri, falsuri şi mistificări. Fotbalul românesc nu face excepţie.

Istoria echipei naţionale este plină de exemple. Eu, personal am o selecţie, Oblemenco, niciuna.

Dobrin are 48, Răzvan Cociş, 50. Şamd.

De dată recentă, tânărul Dragoş Nedelcu are 6 selecţii, doar pe baza "perspectivei" sale văzută de trendul Hagi şi a viitorului său.

Nimic din perspectiva, etalarea, demonstraţia fotbalistică a lui Nedelcu nu m-a făcut vreodată să-l văd măcar convocat în echipa României, darmite să şi joace. La fel Bordeianu, de la CFR Cluj.

Spre deosebire de Vlad Achim, un om neajutat, nerecomandat, care s-a născut bătrân şi deştept în fotbal.

Achim, pe unde a fost a jucat. Fără pile, fără relaţii, a fost util oriunde.

Ajuns la 33 de ani, titular la Ceahlăul, Steaua (n.r. FCSB), Viitorul, Dinamo, FCU Craiova, Vlad nu mai trebuie să se prezinte.

Absolut toţi au avut nevoie de el. Că le-a plăcut sau nu. Demonstraţia, la rându-i a fost făcută prin evoluţii.

Edi Iordănescu, tatăl său, 'nea Puiu şi FRF urmăresc posibilii internaţionali. Mai constant şi inteligent în joc, NU EXISTĂ ÎNCHIZĂTOR ÎN CAMPIONATUL ROMÂNIEI.

Din 90 de atingeri ale mingii într-un meci, 85 sunt pase la echipa proprie.  Habar n-am ce cifre au alţii. La distanţe parcurse, tot Achim are minimum 10,5 km pe meci. Chiar şi când e obosit sau schimbat.

Dacă Nedelcu, Băluţă, Şut, Creţu, Marius Marin şi Bordeianu pot mult mai puţin, de ce n-ar putea fi convocat şi Vlad Achim? Asta şi pentru a restabili ordinea în istoria nedreaptă a selecţiilor la echipa natională.

P.S Achim a fost accidentat deseori. A avut glezna cât nuca de cocos şi-a jucat. A avut întinderi şi-a jucat. Ce spune asta? Că iubeşte fotbalul, jocul. Deci e fotbalist.

Alţii, la ce-a avut el au stat câte o lună, chiar două. Contează şi caracterul”, a scris Marcel Puşcaş pe contul oficial de Facebook.

În vârstă de 33 de ani, Vlad Achim a trecut în carieră pe la Ceahlăul, Farul (fost Viitorul), Voluntari, FCSB, Botoşani şi Dinamo, iar acum îmbracă tricoul U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: superligacraiovaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare