Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii de la FC U Craiova, la pământ după egalul cu Dinamo din Cupa României: ”Jocul este ruşinos de mai multe etape!”

Jucătorii de la FC U Craiova, la pământ după egalul cu Dinamo din Cupa României: ”Jocul este ruşinos de mai multe etape!”

FC U Craiova

Comentarii

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate marţi, pe teren propriu, meciul din Cupa României cu FCU Craiova 1948, scor 0-0.

Meciul dintre Dinamo şi FCU Craiova 1948 a contat pentru grupa 1 din Cupa României şi s-a disputat la Giurgiu.

Jucătorii Craiovei au cerut două lovituri de la 11 metri, dar arbitrul nu a acordat niciuna.

La finalul meciului, Vlad AChim a tras un semnal de alarmă. Mijlocaşul oltenilor spune că jocul echipei este unul ruşinos de mai multe etape. Fotbalistul a tras un semnal de alarmă pentru echipa patronată de Adrian Mititelu.

”Facem greşeli, greşim tactic, în faţa porţii, greşeli de toate tipurile şi în felul acesta nu putem câştiga un meci. Nu ar fi prima dată când intrăm relaxaţi pe teren. Nu se mai poate şi trebuie să discutăm între noi. 

Trebuie să ne respectăm meseria de fotbalişti. Jocul este ruşinos, de mai multe etape, nu rezultatul de azi. Încă avem şanse, dar jocul este îngrijorător”, a tras un semnal de alarmă Vlad Achim, mijlocaşul în vârstă de 33 de ani al Craiovei.

Afla mai multe despre: fc u craiova-cupa româniei-dinamo-achim 

viewscnt
Articole similare