Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru şi MM Stoica merg pe o nouă campioană în Champions League! Echipa aleasă: "E precum DiCaprio la Oscar, când s-a bătut cu ursul şi nimeni nu-i dădea nicio şansă"

Panduru şi MM Stoica merg pe o nouă campioană în Champions League! Echipa aleasă: "E precum DiCaprio la Oscar, când s-a bătut cu ursul şi nimeni nu-i dădea nicio şansă"
Comentarii

Basarab Panduru şi Mihai Stoica au analizat faza eliminatorie a Champions League şi au avut aceeaşi câştigătoare a trofeului, în urma finalei. Experţii Orange Sport au ocolit-o pe campioana en titre Real Madrid.

Cine câştigă trofeul Ligii Campionilor? Echipa aleasă de Basarab Panduru şi MM Stoica

Cea mai importantă competiţie europeană inter-cluburi, Liga Campionilor, revine din această săptămână, cu meciuri din prima manşă a optimilor de finală.

Paris Saint-Germain - Bayern Munchen (Orange Sport 1, 22:00) şi AC Milan - Tottenham (Orange Sport 2, 22:00) sunt primele meciuri ale optimilor.

Înainte de startul tabloului, experţii Orange Sport au vorbit despre echipa care are cele mai mari şanse de a cuceri cel mai dorit trofeu în Europa la nivel de cluburi. 

După ce au văzut cotele bookmakerilor, care o dau pe Manchester City favorită, ei au mizat tot pe "cetăţenii" lui Pep Guardiola. 

"1 leu aş pune pe Napoli, 5 lei pe City. Şi eu merg pe Guardiola, că au trecut mulţi ani. Dacă-l avea pe Lewandowski, puneam pe Bayern anul ăsta. Dacă mă uit acum la Liverpool, la ce joacă, la ce jucători au, nu-i văd să fie periculoşi", a spus Basarab Panduru. 

Mihai Stoica a recunoscut că-l admiră pe Pep Guardiola şi că va fi de partea lui Manchester City în drumul lung până în finală. 

"Eu ţin cu City, pentru Guardiola. Dar dacă zic că pun pe City, sigur nu face nimic, deci nu pun pe City nimic. 1 leu pun pe Liverpool. Anul trecut Real Madrid nu a avut nicio şansă după bookmakeri, dar a câştigat. City e precum Leonardo DiCaprio la Oscar, ca atunci când s-a bătut cu ursul (n.r. - în The Revenant) şi nimeni nu-i dădea nicio şansă", a spus managerul general de la FCSB. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicabasarab panduruoptimi de finala champions leaguemeciuri champions league 

viewscnt
Articole similare