Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ibrahimovic, la Bayern Munchen. Nume surpriză la bavarezi, pe banca de rezerve, la duelul stelar cu PSG din Champions League

Ibrahimovic, la Bayern Munchen. Nume surpriză la bavarezi, pe banca de rezerve, la duelul stelar cu PSG din Champions League
Comentarii

Bayern Munchen are şi ea un Ibrahimovic în lot, iar acesta şi-a făcut apariţia pe banca de rezerve la duelul de cinci stele cu PSG.

Ibrahimovic, la Bayern Munchen. Nume surpriză la bavarezi, pe banca de rezerve, la duelul stelar cu PSG

PSG şi Bayern Munchen oferă ”şocul” optimilor de finală din Champions League.

Duelul dintre campioana Franţei şi campioana Germaniei se dispută în direct pe Orange Sport 1 şi live video pe Orangesport.ro.

În loturile de jucători ale celor două combatante care iau parte la acest meci se regăsesc nume surpriză.

La PSG este vorba despre primul ”11”, acolo unde Messi şi Verratti revin după accidentări, iar Zaire-Emery este titularizat în premieră de Galtier în Champions League deşi are numai 17 ani.

De partea cealaltă, la Bayern Munchen apare un nume surprinzător pe banca de rezerve. Un anume Ibrahimovic, dar nu starul suedez al lui AC Milan, ci un tânăr mijlocaş german.

Arijon Ibrahimovic este numele său, are 17 ani împliniţi în luna decembrie, o înălţime de 1,76 de metri şi o cotă de un milion de euro, pe site-urile de specialitate.

Ibrahimovic cel german are un meci la Bayern Munchen. Acesta a debutat în Bundesliga, în sezonul actual, chiar în ultimul meci, victoria cu 3-0 contra formaţiei Bochum.

Jucătorul a luat contact cu echipa mare a lui Bayern şi în urmă cu un an, atunci când, datorită unei conjuncturi favorabile, şi-a făcut apariţia pe banca de rezerve la un meci din Bundesliga cu Borussia Monchengladbach.

Mai trebuie menţionat faptul că pe banca de rezerve a celor de la PSG a luat loc şi Mbappe, accidentat grav în urmă cu câteva săptămâni.

Afla mai multe despre: champions leaguebayern munchenibrahimovic 

viewscnt
Articole similare