Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei de la Sepsi: ”Am obţinut 3 puncte, le meritam!” Scandalul cu FC U Craiova continuă

Cei de la Sepsi: ”Am obţinut 3 puncte, le meritam!” Scandalul cu FC U Craiova continuă

Superliga

Comentarii

Attila Hadnagy spune că victoria la ”masa verde” cu FC U Craiova a fost meritată.

Miercuri, Comisia de Disciplină a agitat din nou apele în Liga 1. Sepsi a primit câştig de cauză după incidentele de la meciul cu FC U Craiova, care a fost întrerupt pentru scandări xenofobe ale suporterilor olteni.

Deşi a fost clubul organizator, Sepsi a fost declarată învingătoare cu 3-0, la ”masa verde”, după ce partida fusese întreruptă în minutul 27.

Directorul sportiv al lui Sepsi: ”Autorităţile au acţionat conform legii”

În faţa Comisiei de Disciplină, avocaţii lui FU U Craiova au prezentat documente care au arătat că cei de la Sepsi i-au înştiinţat că nu deplasează vreo galerie şi nici nu-şi asumă acţiunile acestora.

Cu toate acestea, FC U Craiova a fost considerată vinovată după ce partida cu Sepsi, pe care a jucat-o în deplasare, a fost suspendată pentru scandări xenofobe.

Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, susţine însă că sunt 3 puncte meritate:

”Autorităţile au acţionat conform prevederilor legale. Noi am obţinut cele 3 puncte, care sunt cel mai important lucru şi pe care le-am meritat după ceea ce s-a întâmplat”, a spus Atilla Hadnagy pentru szekelyhon.ro

Miercuri, după ce a fost anunţată decizia, Hadnagy s-a declarat şi nemulţumit de faptul că Sepsi a fost amendată cu 25.000 de lei, în vreme ce FC U Craiova a primit o amendă de 20.000 lei.

”E incredibil, cum să primim noi amendă mai mare decât Craiova?!”, a spus Hadnagy.

Adrian Mititelu: ”A fost execuţie”

Decizia luată de membrii Comisiei de Disciplină a FRF este foarte importantă pentru clasamentul Ligii 1.

Înainte de această decizie, Sepsi era pe locul 6 - ultimul care duce în play-off - în timp ce FC U Craiova era pe 8, dar la doar 4 puncte distanţă, cu 5 etape înainte de final.

Acum, distanţa s-a mărit la 7 puncte şi Adrian Mititelu acuză că, probabil, FRF o vrea pe Sepsi în play-off:

”O decizie nechibzuită. A fost o execuţie! Sunt două aspecte: ori a fost o execuţie pentru ca Burleanu să determine galeriile să înceteze cu scandările xenofobe sau a fost o operaţiune pentru ca Sepsi să ajungă în play-off cu orice preţ”, a comentat Adrian Mititelu.

Afla mai multe despre: hadnagy 

viewscnt
Articole similare