Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ la Paris. Messi pleacă de la PSG şi semnează cu o nouă echipă. Cu cine a demarat negocierile starul argentinian

ALERTĂ la Paris. Messi pleacă de la PSG şi semnează cu o nouă echipă. Cu cine a demarat negocierile starul argentinian

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a refuzat prima propunere de prelungire a contractului său cu PSG, campioana entitre a Franţei.

Potrivit L'Equipe, tatăl fotbalistului, Jorge Messi, care reprezintă interesele fiului său, nu a fost de acord cu oferta făcută de oficialii clubului parizian, "care corespunde opţiunii ce figurează în contractul semnat în 2021, dar revizuită din cauza constrângerilor financiare care apasă astăzi asupra clubului parizian".

Cele două părţi s-au pus de acord să se întâlnească din nou cât mai curând posibil, "însă uşile deschise pentru o prelungire (a contractului) se închid treptat".

"Discuţiile purtate în toamnă cu Luis Campos şi cu Nasser Al-Khelaifi au decurs bine, dar poziţiile nu au fost complet aliniate şi, pe măsură ce săptămânile treceau, poziţiile păreau să se distanţeze", scrie L'Equipe.

Anturajul jucătorului a profitat de acest timp pentru a explora şi alte piste. Pe lângă interesul pentru o eventuală revenire la FC Barcelona, Messi ar fi acum tentat şi de o experienţă în Major League Soccer, la Inter Miami.

După ce a câştigat tot la nivel de club şi cu selecţionata ţării sale, septuplul câştigător al Balonului de Aur "se lasă puţin câte puţin convins că viitorul său nu mai este la Paris".

Proaspătul campion mondial a avut încă din vara trecută dubii în privinţa rămânerii sale la PSG, nemulţumit de faptul că oficialii campioanei Franţei au pregătit un proiect dedicat exclusiv lui Kylian Mbappe.

Un alt impediment în calea prelungirii contractului argentinianului ar putea fi dorinţa oficialilor lui PSG de a renunţa cu orice preţ la brazilianul Neymar, bun prieten cu Messi.

În plus, pe lângă toate aceste aspecte, se mai adaugă şi rezultatele dezamăgitoare şi atmosfera din vestiar, care s-a deteriorat de la reluarea sezonului după Cupa Mondială.

"O situaţie care nu îi este deloc pe plac", conchide L'Equipe.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare