Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vânzarea unui internaţional român, principalul obiectiv pentru perioada de vară. O echipă de top din La Liga, favorită. Este dorit şi în Franţa şi Italia

Vânzarea unui internaţional român, principalul obiectiv pentru perioada de vară. O echipă de top din La Liga, favorită. Este dorit şi în Franţa şi Italia

La Liga

Comentarii

Unul dintre cei mai apreciaţi internaţionali români din străinătate urmează să fie subiectul unui transfer în următoarea perioadă de mercato.

Se pregăteşte transferul unui internaţional român. O echipă de top din La Liga, principala favorită. Este dorit şi în Franţa şi Italia

Andrei Raţiu, căci despre el este vorba, este un fotbalist pe care Huesca îşi propune să îl vândă în perioada de transferuri din vară.

Formaţia din a doua ligă spaniolă are în plan o restructurare importantă a lotului, iar printre jucătorii care vor fi cedaţi se numără Raţiu, Sandro Ramirez, fost la Barcelona, şi Alvaro Fernandez.

În ceea ce-l priveşte pe jucătorul român, mai multe echipe îl monitorizează, în special din campionatele Franţei şi Italiei, conform spaniolilor de la Sport Aragon.

Totuşi, prima opţiune o are Villareal, chiar fosta sa echipă, care şi-a păstrat o opţiune de răscumpărare.

Acum, ”Submarinul galben” şi-a manifestat interesul de a-l aduce pe fundaşul român înapoi la echipă, iar Huesca ar fi dispusă să îl cedeze contra sumei de cel puţin un milion de euro.

Gruparea din Segunda B are deja un înlocuitor pentru Raţiu, fundaş dreapta cu experienţă, sosit în această vară de la Almeria.

Andrei Raţiu este unul dintre cei mai bine cotaţi jucători din liga a doua din Spania, ocupând locul şapte, cu o valoare estimată la un milion de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

În vârstă de 24 de ani, Raţiu a ajuns la Huesca în 2021, după ce a fost cedat gratis de Villareal, echipă la care a crescut.

Datorită valorii sale, Raţiu a devenit om de bază la Huesca, fiind titularul postului de fundaş dreapta, şi a adunat 61 de partide, două goluri şi patru pase decisive.

În clasamentul din Segunda B, Huesca ocupă locul 10, cu 35 de puncte, după 27 de etape.

În schimb, Villareal este una dintre cele mai populare echipe din La Liga. În prezent, se află pe locul 8, cu 31 de puncte, după 21 de etape, iar în anii recenţi a câştigat Europa League şi a ajuns în sferturile Champions League.

Afla mai multe despre: andrei ratiula ligavillareal 

viewscnt
Articole similare