Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Santi Cazorla, omul cu 10 operaţii, nu se retrage la 38 de ani. Fostul jucător al lui Arsenal ar putea reveni în Spania. Cu cine poate semna

Santi Cazorla, omul cu 10 operaţii, nu se retrage la 38 de ani. Fostul jucător al lui Arsenal ar putea reveni în Spania. Cu cine poate semna
Comentarii

Santi Cazorla ar putea reveni, la clubul la care a petrecut cea mai lungă perioadă ca şi junior.

Conform publicaţiei iberice AS, Santi nu se gândeşte să agaţe ghetele în cui, şi îşi doreşte să revină la Real Oviedo, clubul care l-a lansat în fotbalul mare.

Mijlocaşul a evoluat timp de şapte ani pentru ”Loz Azulez”, înainte de pleca în 2003 la Villareal, din cauza problemelor financiare ale clubului din Oviedo.

Santi Cazorla joacă în Qatar 

Fostul jucător al lui Arsenal evoluează pentru Al Sadd din 2020, iar contractul său se va termina în vara acestui an. Cazorla are o relaţie deosebită cu preşedintele lui Real Oviedo, Arturo Elias, iar acest lucru poate fi benefic pentru un eventual transfer.

”Mi s-a spus că-s norocos că încă mai pot merge”

În 2018, Cazorla a vorbit despre cea mai grea perioadă din viaţa de fotbalist.

”Doctorii au descoperit o infecţie, care mi-a afectat călcâiul şi mi-a mâncat tendonul lui Ahile. Îmi lipseau opt centimetri din el (n.r. tendonul lui Ahile). Doctorii mi-au spus că, sunt norocos dacă voi mai putea să mă plimb alături de fetiţea mea, prin grădină”, a declarat Cazorla pentru MARCA.

La revenirea sa pe teren, după 636 de zile de pauză, Santi Cazorla a primit un standing ovation din partea fanilor lui Villareal. Spaniolul este cotat de Transfermarkt la 700.000 de euro.

 

 

 

Afla mai multe despre: cazorla 

viewscnt
Articole similare