Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi, lovit din nou de ghinion. Al Tai a remizat cu penultima clasată din Arabia Saudită, deşi a controlat meciul

VIDEO | Mirel Rădoi, lovit din nou de ghinion. Al Tai a remizat cu penultima clasată din Arabia Saudită, deşi a controlat meciul

Stranieri

Comentarii

Mirel Rădoi (41 de ani) are o situaţie complicată la noua sa echipă. Al Tai a obţinut o singură victorie sub comanda fostului antrenor de la Universitatea Craiova.

VIDEO | Mirel Rădoi, lovit iar de ghinion. Al Tai a remizat cu penultima clasată, deşi a dominat meciul

Formaţia Al Tai, antrenată de Mirel Rădoi, a încheiat la egalitate, în deplasare, partida cu Al Adalh, scor 2-2, în etapa a 17-a din campionatul Arabiei.

Toate golurile s-au marcat în repriza secundă. Gazdele au deschis scorul în minutul 59, prin Gonzales, dar Al Tai a egalat în decurs de două minute (63 şi 65), prin Musona şi Ali.

Dar avantajul nu a durat prea mult, deoarece gazdele au egalat la 2, în minutul 68, prin Antonsson.

Partida a fost controlată în mare parte de Al Tai, care a dominat autoritar la capitolul posesie (63% faţă de 37%) şi la capitolul şuturi (15-9 la poartă şi 5-4 pe poartă).

Totuşi, gruparea pregătită de Rădoi nu a reuşit să se impună în faţa penultimei clasate.

Al Adalh ocupă locul 15 (din 16) în campionatul Arabiei Saudite, cu doar 10 puncte strânse în 17 meciuri.

Al Tai se menţine pe poziţia a 8-a, cu 22 de puncte după 18 meciuri, dar are un bilanţ negativ sub comanda lui Mirel Rădoi, înregistrând o singură victorie, un egal şi două eşecuri.

Afla mai multe despre: mirel radoiarabia saudita 

viewscnt
Articole similare