Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Un jucător extrem de important” de la FCSB, OUT din duelul cu U Craiova! Ce s-a întâmplat şi cine îi va lua locul | EXCLUSIV

”Un jucător extrem de important” de la FCSB, OUT din duelul cu U Craiova! Ce s-a întâmplat şi cine îi va lua locul | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea duelului cu Universitatea Craiova, MM Stoica a oferit ultimele detalii de la FCSB şi a confirmat că golgheterul Andrea Compagno (26 de ani) are ”şanse mici să evolueze”, după ce s-a accidentat la un antrenament.

În a 26-a etapă a Superligii, FCSB urmează să primească vizita Universităţii Craiova. Cele două formaţii sunt angrenate în lupta pentru titlu, iar duelul se anunţă unul incendiar.

Roş-albaştrii traversează o perioadă destul de bună, după ce au reuşit să îşi revină în urma înfrângerii cu Farul şi să le învingă pe CFR Cluj şi FC Voluntari.

”E un jucător extrem de important şi trebuie să fim foarte atenţi”

Jucătorii pregătiţi de Mihai Pintilii visează la titlu şi, deşi se află la cinci puncte de liderul Farul, nu intră încă în panică, în contexul în care nici nu s-a intrat încă în play-off.

În aceste condiţii, vicecampioana nu se va baza, cel mai probabil, pe Andrea Compagno la meciul împotriva Universităţii Craiova, după ce acesta s-a accidentat la un antrenament.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a confirmat că italianul are ”şanse mici să evolueze”, întrucât FCSB nu doreşte să îşi rişte golgheterul în acest moment.

Sunt şanse mici să evolueze Compagno, ar fi riscant, nu cred... vedem ce se va decide mâine, dar nu cred că are sens să riscăm, vin meciuri multe, trei în următoarea săpătmână.

Nu cădem în plasa să spunem că riscăm că e meci important, meciul ăsta e la fel de important ca cel cu Petrolul, cel de la Piteşti. Tot punctele alea le luăm şi dacă batem acum şi dacă batem Petrolul.

Compagno e un jucător extrem de important şi trebuie să fim foarte atenţi, vedem cum se simte el mâine”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Cine îl va înlocui pe Compagno

Aşadar, postul de vârf în formula de start a lui Mihai Pintilii pentru meciul cu Universitatea Craiova este disponibil, iar vicecampioana are, realist, maximum trei opţiuni pentru acesta.

Prima ar fi titularizarea lui Billel Omrani, care a fost foarte inconstant până acum însă. A doua ar fi ca David Miculescu să joace atacant, iar Andrei Cordea în dreapta sau, ultima, ca Florinel Coman să fie iar forţat în mijloc, ca Tavi Popescu să aibă loc în flanc.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare