Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, sabotată de FRF în lupta pentru titlu? Suspiciuni şocante în Superligă: ”Federaţia e deranjată”

FCSB, sabotată de FRF în lupta pentru titlu? Suspiciuni şocante în Superligă: ”Federaţia e deranjată”

FCSB

Comentarii

FCSB se află în plină luptă pentru titlu, însă Marian Iancu (57 de ani) are suspiciuni că vicecampioana nu va câştiga Superliga, nici dacă merită. Fostul patronul al lui Poli Timişoara a sugerat că FRF le-ar putea pune beţe în roate roş-albaştrilor.

Aflată în plină luptă pentru câştigarea campionatului, FCSB speră să pună mâinile pe un prim titlu după opt ani, însă Marian Iancu are suspiciuni că se va întâmpla acest lucru.

Vicecampioana se află într-un război împotriva lui Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori, care se află în subordinea FRF, din cauza situaţiei de pe banca tehnică a echipei.

”Federaşia e deranjată. Cred că FCSB are un handicap în posibilitatea ca rezultatele să fie influenţate”

Mai mult, patronul FCSB-ului, Gigi Becali, este foarte transparent în declaraţiile publice în legătură cu rolul extrem de implicat pe care îl are la echipă, atât în ceea ce priveşte schimbările, cât şi alcătuirea formulei de start.

Aşadar, în acest context, Iancu a sugerat că FRF ar plănui să îi pună beţe în roate formaţiei roş-albastre, dacă aceasta chiar ajunge în punctul în care ar putea cuceri campionatul.

FCSB, sabotată de FRF în lupta pentru titlu?

Eu cred că FCSB (n.r. e favorită la titlu) pentru că acum este pe trendul cel mai lansat. Dar, în acelaşi timp, cred că au şi un handicap în posibilitatea ca rezultatele să fie influenţate, tocmai pentru că ar suna ca dracu’ să câştige FCSB fără un antrenor, cu un patron care conduce despotic sportiv.

Cred că federaţia este deranjată în mod direct de această situaţie la vedere. Gigi se simte bine în provocarea asta şi e în competiţie cu antrenorii mari ai României, cu cluburile şi cu restul patronilor. Lucruri care-l motivează să investească.

După 20 de ani de vechime în fotbal la nivelul maxim şi cu un bagaj emoţional şi profesional consistent, domnul Becali este sau nu calificat? Rezultatele generale ale acestei echipe i se datorează domnului Becali?

Este un fapt! La nivelul Federaţiei contează minusul ăsta şi-l amendează pe domnul Becali pentru această intervenţie la vedere şi creează o nemulţumire. Ce-ar însemna să câştige FCSB campionatul?”, a declarat Marian Iancu, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare