Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mă bucur că am reuşit să le creăm panică. Putem să ne calificăm”. Discurs inedit al lui Balaj după înfrângerea cu Lazio: ”Nu suntem Real Madrid” | EXCLUSIV

”Mă bucur că am reuşit să le creăm panică. Putem să ne calificăm”. Discurs inedit al lui Balaj după înfrângerea cu Lazio: ”Nu suntem Real Madrid” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut meciul tur din play-off Conference League, scor 0-1, în deplasare, împotriva lui Lazio. Ardelenii au jucat 75 de minute în superioritate numerică, după eliminarea lui Patric, dar au reuşit să trimită un singur şut pe spaţiul porţii pe tot parcursul jocului.

În minutul 15 al confruntării cu Lazio, CFR Cluj a primit o şansă nesperată, care le-a dat mari speranţe fanilor ardeleni că echipa favorită poate obţine un rezultat în Italia.

Patric a fost eliminat, pentru un fault din postura de ultim apărător, iar campioana s-a trezit cu avantaj numeric după doar un sfert de oră, dar nu a profitat de acesta.

Doar un meci pe poartă a însumat CFR Cluj pe tot parcursul meciului, fiind învinsă de un gol marcat de Ciro Immobile, din fază fixă, în prelungirile primei reprize.

Discurs inedit al lui Balaj după înfrângerea cu Lazio

În urma partidei, Cristi Balaj a comentat partida pentru Orange Sport, iar discursul său a fost unul inedit, care nu a reflectat neapărat realitatea.

Preşedintele CFR-ului s-a declarat mulţumit de prestaţia campioanei, având în vedere valoarea adversarilor, şi a afirmat că simte că ardelenii oricum se pot califica.

Sunt supărat, că acel gol putea să fie foarte uşor evitat, dar sunt bucuros, pentru că am reuşit în mare să blocăm echipa Lazio şi am reuşit oarecum să creăm panică în anumite situaţii.

Până la urmă, sunt obligaţi să câştigăm, sper din tot sufletul să avem suporterii cu noi, au demonstrat că atunci când sunt în tribune, putem să obţinem rezultate bune, indiferent că vorbim de câştigarea campionatului sau calificarea în cupele europene.

(n.r. nu te aşteptai la mai mult cu un om în plus) Vorbim de o echipă din Italia care se luptă pentru a se califica în grupele Champions League, o echipă care ştie să gestioneze asemenea momente, iar jucătorii despre care se vorbeşte mult, care au un preţ foarte ridicat, au asemenea execuţii de execpţie, care fac diferenţa.

”Mă bucur că am reuşit să le creăm panică. Putem să ne calificăm”

Nu suntem Real Madrid, suntem o echipă echilibrată, nu avem fluctuaţii în joc, avem o oarecare constanţa, încercăm să împingem adversarul cât mai aproape de poarta adversă, să obţinem prin anumite situaţii de joc sau faze fixe şanse.

Asta nu înseamnă că meciul viitor nu vom avea mai multe ocazii de poartă, să marcăm. (n.r. sunteţi într-o criză?) Nu, suntem o echipă într-o oarecare construcţie, mai ales în plan ofensiv, avem jucători tineri, Birligea, Petrila, care a intrat foarte bine, 21 de ani, Yeboah, 19 ani, Krasniqi, 23 de ani.

Am încercat să schimbăm anumite lucruri în plan ofensiv, să creăm o echipă mai tânără, să scădem media de vârstă, având jucători noi, e nevoie de timp să legi o echipă.

Nu aş zice că suntem într o criză, aceeaşi jucători au bătut FCSB la Bucureşti, Craiova acasă. Nu suntem impacientaţi, dar asta nu înseamnă că nu suntem preocupaţi.

Simţitm că putem să obţinem o calificare, chiar dacă jucăm împotriva celor de la Lazio. A fost benefică intrarea lui Hoban, dar Petrescu poate să vă spună de deciziile tehnico-tactice”, a declarat Cristi Balaj, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cristi balaj 

viewscnt
Articole similare