Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se închide ciclul, pleacă în altă parte”. Capătul drumului pentru Dan Petrescu la CFR Cluj? Ce prezice Dragomir: ”Nu îl întoarce nimeni”

”Se închide ciclul, pleacă în altă parte”. Capătul drumului pentru Dan Petrescu la CFR Cluj? Ce prezice Dragomir: ”Nu îl întoarce nimeni”

CFR Cluj

Comentarii

Revenit pe banca tehnică a campioanei CFR Cluj în vara lui 2021, Dan Petrescu (55 de ani) s-ar afla deja aproape de a treia despărţire de campioană, în opinia lui Dumitru Dragomir. Fostul şef al LPF a prezis că ”Bursucul” va pleca iar din Gruia în vară.

Dan Petrescu se află la al treilea mandat pe banca tehnică a CFR Cluj şi se luptă pentru un al cincilea titlu alături de campioană, care ar fi al şaselea la rând pentru echipă.

În această stagiune, misiunea trupei din Ardeal este mult mai dificilă decât în precedenţii ani, având patru contracandidate serioase la câştigarea Superligii.

Capătul drumului pentru Dan Petrescu la CFR Cluj?

Totuşi, aşa cum a mai afirmat anterior, Dumitru Dragomir nu vede cum ar putea ieşi orice altă echipă în afară de CFR Cluj campioană, iar în acest an mizează tot pe ”Bursuc” şi jucătorii săi.

Fostul şef al LPF a prezis însă că, deşi va câştiga titlul alături de CFR, Dan Petrescu îşi va face bagajele şi va părăsi echipa la finalul sezonului, pentru a pleca ”pe bani mai muţi în altă parte”.

Nu am înţeles ce a vrut să joace CFR Cluj. Iar schimbările făcute de Neagoe au fost absolut diabolice. Parcă i-a luat cu mâna şi le-a spus <<uite, faci asta, faci asta>>.

Exact asta s-a întâmplat. A făcut schimbările la momentul oportun. Formidabil i-a ieşit. Prin asta se deosebesc antrenorii mari. Cu schimbările. Facem schimbări în minutul 23 sau 32.

Şi pe cel care-l introduce joacă foarte bine sau dă gol. Simte. Schimbările lui Dan Petrescu nu mi-au plăcut deloc. Nu au dat randament.

”Se închide ciclul, pleacă în altă parte”

Nu a fost neinspirat, părerea mea este că nu i-a ghicit, ca să spun aşa, mai plastic. Ia campionatul şi se închide ciclul. Şi pleacă pe bani mulţi în altă parte.

Este cel mai bun antrenor din ţară. Are sânge în instalaţie, nu îl întoarce nimeni. Aşa trebuie să fie antrenorul.

Gigi n-ar putea să stea o oră antrenor cu Dan Petrescu. El poate să fie secundul lui Gigi? Nu stau o oră”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare