Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te duci deja spre Old Boys”. Decizia bizară luată de Dan Petrescu în timpul meciului cu Lazio: ”Eliminarea a venit să arate cât de jos este CFR” | EXCLUSIV

”Te duci deja spre Old Boys”. Decizia bizară luată de Dan Petrescu în timpul meciului cu Lazio: ”Eliminarea a venit să arate cât de jos este CFR” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut duelul cu Lazio, de pe Olimpico, chiar dacă a jucat în superioritate numerică mai bine de 75 de minute din meci. În minutul 61, Dan Petrescu a făcut o schimbare care a stârnit multe reacţii. L-a introdus pe teren pe veteranul Hoban (40 de ani).

CFR Cluj a fost învinsă, în deplasare, de echipa Lazio Roma, scor 0-1, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Conference League.

Clujenii au jucat în superioritate numerică din minutul 15, când de la italieni a fost eliminat Patric.

Golul a fost marcat de Immobile, în minutul 45+4, în urma unei faze fixe.

Reacţii după Lazio - CFR 1-0: ”Eliminarea a venit să arate cât de jos este CFR” | EXCLUSIV

La finalul meciului disputat pe Stadio Olimpico, la Bucureşti, în studioul Orange Sport, au fost prezenţi Florin Lovin şi Andrei Vochin, care au analizat prestaţia echipei lui Dan Petrescu.

Florin Lovin este de părere că gruparea din Gruia şi-a pierdut din concentrare, pentru faptul că nu poate să se capaciteze nici măcar în meciurile din cupele europene.

”Am crezut că CFR poate să se capaciteze şi să iasă din bula asta. În ultima vreme e bătută cu propriile arme. Golul lui Lazio a fost frumos. CFR e o echipă care pare pierdută. Şi-a pierdut concentrarea, principalul lor atu.

Dar trebuie şi felicitaţi că e singura echipă românească care ne reprezintă în Europa”, a declarat Lovin, la Orange Sport.

Decizia de neînţeles luată de Dan Petrescu în timpul meciului de la Roma: ”Te duci deja spre Old Boys în cupele europene”

Evoluţia CFR-ului de la Roma i-a amintit lui Andrei Vochin despre un alt meci al clujenilor, cu francezii de la Rennes, în urmă cu trei sezoane.

De asemenea, acesta a comentat şi schimbarea inedită pe care a făcut-o Dan Petrescu după o oră de joc.

Condus fiind pe tabelă şi cu superioritate numerică pe teren, acesta îl introduce în joc pe Ovidiu Hoban, mijlocaş defensiv de 40 de ani.

”Mi-a adus aminte de partida CFR-Rennes. Au câştigat la Rennes, cu dublă superioritate şi triplu noroc. Ăia şi-au creat multe faze de poartă.

Această eliminare (n.r. a lui Patric) parcă a venit doar cu scopul de a arăta cât de jos este CFR ca joc. La 11 la 11, un 1-0 sau 2-0 ni se părea ceva normal, dar acest 1-0, cu superioritate numerică 75 de minute arată urât.

Deac, scos la pauză, mi se părea omul de care CFR e dependentă, alerga foarte mult, impunea un spirit echipei. Deac nu se regăseşte. Asta îmi spune că e posibil că nici atmosfera din vestiar nu e cea care să conducă echipa spre performanţă.

Dacă a ajuns în situaţia în care să introducă în minutul 60 jucători de 40 de ani de profil defensiv arată urât de tot. Te duci deja spre Old Boys în cupele europene”, a adăugat şi Vochin.

Returul dintre CFR Cluj şi Lazio este programat joia viitoare, 23 februarie, de la ora 19:45, în Gruia.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujconference league 

viewscnt
Articole similare