Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazio - CFR Cluj 1-0. Gazdele s-au impus, deşi au jucat 75 de minute în inferioritate numerică! Petrescu, învins din fază fixă, cu scorul preferat

Lazio - CFR Cluj 1-0. Gazdele s-au impus, deşi au jucat 75 de minute în inferioritate numerică! Petrescu, învins din fază fixă, cu scorul preferatgalerie foto
Comentarii

Lazio a câştigat meciul tur cu CFR Cluj, din play-off-ul Conference League, scor 1-0.

Lazio - CFR 1-0 (Immobile 45+4)

Echipele de start

  • Lazio: L. Maximiano - Lazzari, Casale, Patric, Hysaj - Milinkovic-Savic, M. Antonio, Vecino - F. Anderson, Immobile, Zaccagni
  • Rezerve: Magro, Provedel, Pellegrini, Pedro, L. Alberto, Cancellieri, Cataldi, M. Gila, Bertini, Marusic, Basic
  • CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri, Burcă, Camora - Deac, N. Boateng, Muhar, Krasniqi - Yeboah, Birligea
  • Rezerve: Bălgrădean, Billong, Malele, Petrila, Ţîru, Hoban, Janga, Kolinger, Bordeianu, Cvek, Braun, Fica

Min 90. Final de meci.

Min 80. Prima ocazie a CFR-ului. Petrila dezvoltă o acţiune în partea dreaptă a terenului, îi aşează balonul lui Manea, care centrează spre Cvek, dar reluarea cu capul a acestuia trece peste.

Min 68. Lazzari reuşeşte să pătrundă în careul mic al CFR-ului şi trimite un şut spre poartă, dar Burcă îi blochează încercarea în ultimul moment.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45+5. Final de repriză.

Min 45+4. Goooooooool Lazio! O schemă din fază fixă îi permite lui Felipe Anderson să îi trimită balonul în careu lui Immobile, care, liber, reia din voleu şi îl învinge pe Scuffet.

Min 15. Cartonaş roşu pentru Lazio. Patric îl faultează pe Krasniqi din postura de ultim apărător şi îşi lasă echipa în zece oameni.

Min 8. Ocazie pentru Lazio. Milinkovic-Savic şutează din interiorul careului, dar Scuffet respinge. cu piciorul.

Min 1. A ]nceput meciul.


CFR Cluj a avut ghinion la tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Conference League. Campioana României va lupta pentru calificarea în optimile competiţiei cu una dintre cele mai puternice echipe din Conference League, Lazio. Cele două se întâlnesc din nou într-un meci oficial, la doar trei ani şi două luni de la ultima confruntare directă. În toamna anului 2019, CFR Cluj s-a impus cu 2-1, pe propriul teren, apoi a cedat tot la limită, scor 0-1, în deplasarea de la Roma, în grupele Europa League.

LIVE TEXT | Lazio - CFR 0-0

Lazio are un parcurs dezastruos înaintea meciului cu CFR Cluj. Echipa pregătită de Maurizio Sarri are patru meciuri consecutive fără victorie în competiţiile interne, însă şi adversarii au fost pe măsură. Lazio a remizat cu Fiorentina şi cu Verona şi a fost învinsă, de Juventus şi de Atalanta.

De partea cealaltă, CFR Cluj are şi ea rezultate dezamăgitoare. În ultimele două meciuri jucate, campioana României a fost învinsă de două dintre contracandidatele la titlu, FCSB şi Universitatea Craiova. În urma acestor rezultate, CFR Cluj este acum la două puncte în spatele liderului Superligii, Farul Constanţa.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: laziocfr cluj 

viewscnt
Articole similare