Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce poate ascunde, de fapt, prestaţia slabă a lui CFR Cluj cu Lazio: "La Dan Petrescu nu mai văd asta, poate se întâmplă în vestiar. Fotbaliştii simt" | EXCLUSIV

Ce poate ascunde, de fapt, prestaţia slabă a lui CFR Cluj cu Lazio: "La Dan Petrescu nu mai văd asta, poate se întâmplă în vestiar. Fotbaliştii simt" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a dezamăgit la Roma, cu Lazio, iar Florin Lovin a analizat prestaţia campioanei României, din Conference League.

CFR Cluj a pierdut turul play-off-ului cu Lazio, scor 0-1

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Lazio Roma, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Conference League. Clujenii au jucat în superioritate numerică din minutul 15, când de la italieni a fost eliminat Patric. Golul a fost marcat de Immobile, în minutul 45+4.

Triplul campion al României s-a arătat uimit de prestaţia ardelenilor din Italia, mai ales că aceştia au jucat în superioritate numerică 75 de minute. Însă, CFR Cluj n-a arătat că poate scoate măcar un egal, iar Florin Lovin a remarcat inclusiv apariţia lui Dan Petrescu pe banca tehnică. 

"Impresia generală e că parcă şi-a pierdut puţin orizontul, că ai om în plus. Eşti condus cu 1-0, ai om în plus, iar în minutul 70 nu poţi băga om defensiv de 40 de ani (n.r. - pe Ovidiu Hoban). Ce semnal le dai jucătorilor din teren? Nu le transmiţi nimic, că trebuie să se ducă peste adversar, iar fotbaliştii din teren simt. Tu nu înţelegi nimic din teren. Când eşti condus, bagi jucători ofensiv. 

La Dan Petrescu parcă nici nu mai văd nervul ăla pe bancă. Înainte fierbea, acum nu-l mai văd. Poate e o stare în vestiar. Poate a intervenit o saturaţie, o oboseală. CFR pare într-un moment rău şi, dacă nu leagă două rezultate pozitive, zic că pleacă cu şansa a doua, a treia la campionat. 

Meciul ăsta mi-a dat impresia că în acest moment Conference League e o corvoadă şi vor să iasă să se concentreze pe Superligă. Totuşi, e un meci care-ţi poate permite să ajungi în optimile unei competiţii europene. Meciul ăsta îl aştepţi un an întreg, iar când ajungi la momentul important nu vezi... A fost un meci la care te uitati şi ziceai că CFR nu dă niciodată gol", a declarat Florin Lovin la Orange Sport. 

Meciul retur CFR Cluj - Lazio va avea loc la 23 februarie, în Gruia. 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petresculazio cfr clujcfr cluj conference leagueflorin lovin 

viewscnt
Articole similare