Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu pot juca pe poziţia aia!". Fotbalistul momentului la FCSB s-a opus deciziei staff-ului. Discuţii interminabile cu antrenorii şi conducerea | EXCLUSIV

"Nu pot juca pe poziţia aia!". Fotbalistul momentului la FCSB s-a opus deciziei staff-ului. Discuţii interminabile cu antrenorii şi conducerea | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit discuţiile dintre staff-ul tehnic şi fotbalistul momentului la echipa finanţată de Gigi Becali. Antrenorii au gândit o schimbare pentru jucător, care s-a opus iniţial.

MM Stoica dezvăluie că fotbalistul momentului la FCSB s-a opus deciziei staff-ului

FCSB continuă să se apropie de primul loc al Superligii, iar victoria cu CFR Cluj, în Gruia, scor 1-0, le-a dat aripi fotbaliştilor antrenaţi de Mihai Pintilii. Victoria a fost adusă după o fază frumoasă la capătul căreia s-a aflat Malcom Edjouma

Mijlocaşul francez are cifre foarte bune în acest sezon. În 31 de meciuri, a marcat opt goluri şi a pasat decisiv de trei ori, iar aportul ofensiv al lui Malcom Edjouma s-a resimţit în rezultatele echipei. 

De altfel, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că Malcom Edjouma a refuzat, iniţial, să-şi părăsească postul de mijlocaş defensiv, unde a jucat cât timp Adrian Şut a fost accidentat. 

Însă, odată cu revenirea lui Adrian Şut, staff-ul a încercat să-l convingă că veleităţile sale se potrivesc pe postul de inter, pe care acum dă randament. 

"Dacă ştiţi ce discuţii au fost, că el nu poate juca poziţia asta (n.r. - inter)... Întrebaţi-l pe Nicolae Dică ce discuţii au fost şi pe vremea aia, că el zicea că nu poate să joace mai sus. Edjouma zicea! Dică îl vedea mai sus. Dică nu l-a prins pe Şut, l-a prins foarte puţin, că el a fost accidentat cât a fost Nicolae Dică. 

Ideea era că vorbisem şi cu Nicolae. Dacă vine Şut, Edjouma să urce puţin şi Edjouma zicea că nu poate să joace acolo. Eu îl văd şi optar, şi decar. El e un jucător care poate să facă diferenţa, se descurcă pe spaţii mici foarte bine. Nu mă aşteptam să marcheze atât de mult", a declarat expertul Orange Sport. 

Informaţia l-a mirat pe Basarab Panduru, care a remarcat faptul că Malcom Edjouma şi-a părăsit postul de mijlocaş defensiv în mai multe rânduri. 

"Nu era convins că nu poate juca 8? Păi, la fiecare fază era în careu. El voia să joace 5. Asta zic, că la fiecare fază era în careu", a spus expertul Orange Sport despre fotbalistul momentului de la FCSB

Afla mai multe despre: malcom edjoumafcsbmalcom edjouma mihai stoicamihai stoicamm stoica 

viewscnt
Articole similare