Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mathaus s-a făcut de râs împotriva Farului! Gafă ilară la faza din care s-a deschis scorul

VIDEO | Mathaus s-a făcut de râs împotriva Farului! Gafă ilară la faza din care s-a deschis scorul

Petrolul

Comentarii

Felix Mathaus (32 de ani) a fost protagonistul unui moment ilar în meciul Farul Constanţa - Petrolul Ploieşti. Apărătorul formaţiei prahovene a fost în prim-plan la faza din care s-a deschis scorul şi s-a făcut de râs, după ce s-a prăbuşit pur şi simplu pe gazon.

Mathaus s-a făcut de râs împotriva Farului

După ce a câştigat primul meci după plecarea lui Nae Constantin de pe banca tehnică, Petrolul spera la un nou rezultat important împotriva Farului Constanţa.

Deşi ecipa pregătită de Gică Hagi este lider în Superligă, aceasta a dat semne de vulnerabilitate pe parcursul sezonului, iar ”lupii galbeni” ar fi putut să profite.

Doar că Petrolul s-a ”autosabotat”. Formaţia pregătită de ”Rege” a deschis scorul după doar 28 de minute, prin Louis Munteanu, pe fondul unei gafe ilare a lui Felix Mathaus.

O combinaţie rapidă l-a lăsat pe Louis Munteanu cu un singur apărător în faţă, Mathaus, dar acesta şi-a pierdut echilibrul şi s-a prăbuşit pe gazon.

Atacantul Fiorentinei nu a stat pe gânduri şi a profitat de greşeala adversarului, care a amintit de golul fabulos reuşit de Messi în 2015, când l-a ”aşezat” pe Jerome Boateng.

Afla mai multe despre: felix mathaus 

viewscnt
Articole similare