Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A uitat că nu este în careu. Portarul a luat mingea în mână la 30 de metri de poartă şi a fost eliminat direct. Faza zilei în Premier League

VIDEO | A uitat că nu este în careu. Portarul a luat mingea în mână la 30 de metri de poartă şi a fost eliminat direct. Faza zilei în Premier League

Premier League

Comentarii

Nick Pope (30 de ani) şi-a lăsat echipa cu un om mai puţin, în confruntarea cu Liverpool.

În minutul 21 al partidei dintre Newcastle şi Liverpool, la scorul de 2-0 pentru oaspeţi, Pope a fost eliminat, după ce a luat mingea în mână, în afara careului. Contraatacul ”Cormoranilor” i-a surprins, nu doar pe fundaşii ”Coţofenelor”, dar şi pe portarul acestora, care a preferat să prindă mingea, de lângă Salah, în loc să o respingă cu capul în afara terenului.

Arbitrul confruntării, Anthony Taylor, nu a stat pe gânduri şi i-a acordat lui Pope cartonaşul roşu. Slovacul, Martin Dubravka, a fost cel care a intrat în buturile ”Coţofenilor”.

VIDEO cu cartonaşul roşu primit de Pope

 

Pope va rata un meci istoric

După această eliminare, portarul lui Newcastle va fi suspendat, pentru finala EFL Cup, pe care echipa sa o va juca pe Wembley, împotriva lui Manchester United, pe 26 februarie. Aceasta va fi prima finală pe care o va juca Newcastle, după 24 de ani. Cel mai probabil, Martin Dubravka va sta în poarta lui Newcastle.

Nick Pope este cotat de Transfermarkt la 18.000.000 de euro.

 

 

Afla mai multe despre: liverpoolnewcastle 

viewscnt
Articole similare