Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini greu de privit! Accidentare horror în Premier League. Un jucător de-al lui Chelsea a fost scos cu targa din teren. Momente de panică la Londra

VIDEO | Imagini greu de privit! Accidentare horror în Premier League. Un jucător de-al lui Chelsea a fost scos cu targa din teren. Momente de panică la Londra

Premier League

Comentarii

Cesar Azpilicueta (33 de ani) a trăit clipe de coşmar, în meciul pierdut de Chelsea, scor 0-1 cu Southampton.

În minutul 74 al partidei, la scorul de 0-1, Sekou Mara a încercat să reia spre poartă din semifoarfecă, şi l-a lovit în plin pe Azpilicueta, căpitanul lui Chelsea. Spaniolul a rămas întins pe gazon şi a primit îngrijiri medicale timp de 10 minute, până când a fost înlocuit de Chalobah.

Jucătorii ambelor echipe au fost vizibil afectaţi de accidentarea ibericului. Brancardierii l-au scos pe targă, pe Azpilicueta de pe gazon, în minutul 84. 

Sekou Mara, atacantul ”Sfinţilor”, cel care l-a accidentat pe căpitanul lui Chelsea, a fost sancţionat cu cartonaşul galben.

VIDEO cu accidentarea lui Azpilicueta

Continuă criza la Chelsea

Londonezii au pierdut împotriva ultimei clasate, Southampton, scor 0-1. ”Sfinţii” au marcat singurul gol al partidei în minutul 45, prin James Ward-Prowse. Chelsea a rămas pe locul 10, cu 31 de puncte, la 10 lungimi distanţă de ultimul loc de Champions League, ocupat de Newcastle, dar şi cu un meci în plus.

De cealaltă parte, Southampton respiră, cu toate că se află pe ultimul loc. ”Sfinţii” se află la trei puncte de ultimul loc ce asigură supravieţuirea în Premier League, ocupat de Bournemouth.

 

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare